Kocan Kadar Konuş

6 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/08/sebnem-burcuoglu-kocan-kadar-konus.html

Çıktığı günden beri gündemden düşmeyen ve herkesin konuşup durduğu kitap Kocan Kadar Konuş'u okuyanların arasında yerimi aldım :) O kadar reklam, tanıtım yapıldı ki sanki okumamakla çok şey kaybediyormuşum hissiyatına kapıldım açıkçası.

Bahsedildiği kadar eğlenceli bir kitaptı, tam yaz kitabıydı, sahilde alacaksın eline güneşlenirken okuyup eğleneceksin o derece yani ama.. ama bence eğlence kısmında evet bahsedildiği kadar var ama yere göğe sığdırılamayacak bir kitapta değildi. Hani bazı kitaplar vardır seni okurken eğlendirir,güldürür ama yanı zamanda hissedilen duyguları da sana yansıtır bu kitapta o yoktu. Bence sadece eğlendirmek, güldürmek okura iyi vakit geçirtmek olabilir kitabın amacı. İçinde yazılan aşkı hissetmek mi? Yok canım mümkün değil! Her şey fazla duygusuz, yüzeyseldi!

Bütün bunların yanında kitabın benzetmeleri süperdi! En çok o kısmını beğendim. Belirli bir yaştan sonra koca muhabbeti kısmı da çok doğruydu! Arkadaş daha 26 yaşındayım etrafımdakiler evde kaldın modunda benden bir sevgili bekliyorlar! Yav ne derdim var da bir erkek saracağım başıma ama değil mi ;) :P

Neyse... yorumu fazla uzatmayacağım. Eğlenceli ama duygu konusunda eksik bir kitaptı! Bu tür kitapları sever okurlar var biliyorum o yüzden onlara tavsiye ederim. Hani günlük konuşma dilince yazılmış, güldüren kitapları sevenler okusun. Ama benim gibi kitapta duygu arayan o duyguyu hissetmek isteyen bir okura da tavsiye etmem.

Kısacası ruh haliniz eğlenmek istiyorsa okuyun diyorum ve sıyrılıyorum işin içinden :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »