Kayıp Ruhlar Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #5)

7 puan

Evvet,tam tamına 13 gün sonra yorum yapıyorum.Çünkü kitabı ancak 13 günde bitirebildim.Hiç sormayın neden diye.Çünkü tam olarak bende bilmiyorum.Bir sürü nedeni var.Birincisi Prison Break diye MÜKEMMEL bir diziye başlamış olmam.İkincisi de kitaptan gerçekten sıkılmam.

Bu serinin bitmesini ve yeni bir seriye başlamayı gerçekten çok istiyorum.Farklı karakter dünyalarıyla tanışmayı özledim.Ama son kitabı da okuyacağım kesinlikle.Merak ediyorum bu seri nasıl son bulacak.

Aslında çok da kötü bir kitap değildi ama bana nedense üçüncü kitaptan sonra pek de iyi gelmedi seri.Hevesim kaçtı.Belki de bu yüzden alıcı gözle bakamıyorumdur.

Dördüncü kitabın sonunda olan olaydan kurtulmak için ,Jace'i bir durumdan kurtarmak için daha doğrusu, Clary bütün kitap boyunca çook uğraşıyor.Benden geçer not aldı.Seviyormuş abi kız :) Tabi Sebastian da işin içinde olunca haliyle biraz da zor kurtulmak.Ama merak etmeyin başarıyorlar.

Simon ve Isabelle ikilisi çok hoşuma gidiyor ama kitapta daha çok hoşuma giden bir ikili var onlara hastayım:Jordan ve Maia. Çok sevdim ikisini.İlgimi de çekti yaşadıkları olaylar felan..

Magnus ve Alec ikilisi de kitapta en çok üzüldüğüm karakterler oldu ki bu kitap ilişkilerinin kötü zamanlarını anlatıyor.Ama şunu belirtmek isterim ki başta Alec'e sinir oldum.

Epeydir yorum yapmayınca haliyle çok etkileyici de olmadı yorumum affola.Velhasıl kelam bu kitaba 7 verir miydim biliyorum ama seriye başlayanlar devamını getirsinler.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »