Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades, #2)

3 puan

Bende yazarın ciddi sorunları olduğunu düşünenlerdenim. Fantazilerini tüm dünyayla paylaşmak zorunda mıydın be kadın?

Neyse, Ana ve Cristian'ın mahremiyeti bu denli aşılmasaydı kitabı belki sevebilirdim. Ama bu kitap erotik diye nitelendirilirse çok yanlış bir ifade olur, porno daha yerinde bir tabir kitap için.Ben sınırları olan bir insan değilim bu kadar derinlikli cinseliği anlatan kitaplar okumam falan diyenlerden değilim fakat bu kitap bambaşka.Artık her sayfasında düzüşmelerini okumaktan o kadar sıkıldım ki, sonunda bitti.Son kitap elimde olmasına rağmen okuyup okumamakta kararsızım şuan, okumaya karar versem bile elli ton serisinin boğucu havasından kurtulabilmek için nefes alacağım birkaç kitaplık aradan sonra okuyacağım.Kitapların orijinallerini almadığım için şükrediyorum, içime fena batardı.

Sonuç olarak okumayanlar inan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz, liseli kızların hayalindeki gerçeklikten uzaktan yakından alakası olmayan mükemmel (!) Grey ile konumunda bulunan hiçbir genç kızın başına gelmeyecek bir şansı yakalayan Ana'nın vasattan öteye geçemeyen hikayesi.

Bu arada Ana'nın içindeki tanrıçasına o kadar gıcık oldumki iki kitap boyunca da elime geçse bir kaşık suda boğarak öldürürüm.

11 yıl, 2 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
sLn

İlk kitabı az önce bitiren biri olarak 'rtık her sayfasında düzüşmelerini okumaktan o kadar sıkıldım ki, sonunda bitti.Son kitap elimde olmasına rağmen okuyup okumamakta kararsızım şuan, okumaya karar versem bile elli ton serisinin boğucu havasından kurtulabilmek için nefes alacağım birkaç kitaplık aradan sonra okuyacağım.Kitapların orijinallerini almadığım için şükrediyorum, içime fena batardı.' cümlene bayıldım.Hislerimi tamamen ifade etti.Teşekkürler.

11 yıl, 1 ay     
« geri ileri »