Kahperengi

Profil Resmi
10 puan

Romanın arka kapağının yeterli olmadıgını düşünüyorum sıradan bir kitap olarak aldıgım ''kahperengi'nin''
beni bu kadar etkileyebilecegi aklımın ucundan geçmezdi... Kitap beni o kadar çok etkiledi ki kendimi olayın içinde yaşananları sanki kendim yaşamış hissettim.Karakteri hayatınızdaki insanlarla o kadar bagdaştırıyorsunuz ki dönüp birde onlara bakma gereksinimi hissediyorsunuz...
Akıcı bir dil ,sürükleyici bir konu o kadar gerçek o kadar heycanlı ki bir oturuşta sıkılmadan bitirebileceginiz ve bir sonra ki sayfayı çevirdiginiz de nolucak dediginiz bir kitap..
Basit gibi görünen kitap belli bir dönemin iki farklı zamanını kullarak yazılmıştı her bölüm öyle bir yerde kesiliyor ki kitaba devam etmeden duramıyorsunuz..
Her sayfasında ayrı bir heycan ,üzüntü yaşadım okulda ,otobüste ,ders aralarında elimden düşüremedim soluk soluga okudugum 'KAHPERENGİ '' adlı kitabı gerçekten çok başarı buldum Hande Altaylı'nın okudugum ilk kitabıydı fakat digerlerini en kısa sürede temin edip okuyacagım benim yazar listemde 1.sıraya yükseldi okuyan herkesin zevk alıcagını düşünüyorum...
Konusuna deginicek olursak ;
Narin'in yaşadıklarına o kadar üzüldüm ki kendimi onun yerine koydugumda ben nasıl dayanabilir diye düşünmeden edemedim..Narin'in yaptıklarını ayakta alkışladım Şişko Necati ah ah o olmasa naparlardı ..
Narin'in gidişi yeni bir hayatın başlayıcı ...
Kitabı kapattıgınızda göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız İyi okumalar dilerim : )

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »