Hobbit

8 puan

Yüzüklerin Efendisi ile kıyaslamamak lazım belki ama insan kıyaslamadan edemiyor. Üçlemeye göre daha masalsı ve yavan bir havası var Hobbit'in ama Bilbo Baggins'i tanımak için kesinlikle okunması lazım tabii ki.

11 yıl, 3 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Ah işte filmde aynı bu tadı veriyor işte. LoR serisiyle kıyaslayınca yavan kalıyor film. 2. ve 3. filmlerde şahlanacaktır diye umuyorum..

11 yıl, 3 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Zaten bu kitaptan üç film çıktığını göz önüne alırsak (filmi henüz izlemedim ve en kısa zamanda izlemem lazım) Peter Jackson amcam Yüzüklerin Efendisi'ne göndermeler vs. ile 3 saati kitabın daha ortasına gelmeden gayet normal bir şekilde harmanladığını düşünüyorum. Kitaptaki tasvirler için de geniş plan bi ton çekim vardır herhalde. :)

11 yıl, 3 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

He bu kitabı mı üçe bölmüşler ben diğer film "Silmarillion" kitabıyla ilgili falan zannediyorum. Tek bir kitap üçe bölündüyse eğer.. Tamam şimdi her şey daha aydınlandı. Ondan bu kadar kısır kalmış ilk film. Haklı olarak ki vardır:) izle izle müzikleri ve çekimleriyle leziz gene. yüzüklerin efendisi değil belki ama Orta Dünya işte ne kadar kötü olabilir ki:)

11 yıl, 3 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Evet evet, bence de izleyeyim. Gaza gelip de bir şey yapamadan böyle oturmaya devam etmek çok acı zaten. :)

11 yıl, 3 ay     
« geri ileri »