Gül ve Avcı

7 puan

Evelyn Drummond bir kasabada koruyucu babası olan Desmond Simmons’ın yanında dedektiflik yapmaktadır. Kasabaya dövüşmek için gelen ve sarhoş olan Julıan Benedict Wharto'a aşık olur ve kendisini yatakta bulur. Sabah ise yalnız uyanır. Kullanılmış ve aşağılanmış hisseder kendini.

Harewood dükü Julıan Benedict Wharton karısını öldürmekle suçlanır fakat kanıt yoktur. Evelyn ise sevdiği adama karşı olan suçlama da kanıt bulma işine girişir. Böylece ikilinin yolları yeniden kesişir fakat bu kez olaylar farklı olur.

Yazarın bu okuduğum ilk kitabı beğendim mi aslında çok da beğenmedim. Kitap bana çok farklı gelmedi nedense, ne olacağını zaten tahmin edebiliyordum tanıdık geldi çoğu yer. Ayrıca ikilinin konuşmaları bazı yerlerde o kadar abartılıyordu ki ne gerek var başka bir şey yazılsa ya denilen cinstendi. Julian gibi bir adam nasıl birden böyle deli gibi aşık oldu, bu kadar yumuşadı anlayamadım. O kadar aşık olmasa yine o sertliğini korusa çok daha iyi olurdu. Çünkü hiç yakışmadı ona bu deli gibi aşık tip. Kitapta güldüğüm çok yer oldu. Ayrıca kapağını sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »