Gül ve Avcı

Profil Resmi
8 puan

Asude internetten de takip ettiğim başarılı bir yazardı zaten. Kitabının çıkması beni sevindirmişti hatta kitabı almaya gittiğimde heyecanlanmıştım. Kitabı da alır almaz okumaya başlayamadım zaten çünkü araya zaman girmesini istemedim. Ne yazık ki buna engel olamadım. Araya zaman girerek okuduğum için açıkçası bana mükemmel gelmedi ama yine de beklentimin üstündeydi. Özellikle kitabın başı ve sonu. Aslında mutlu sonları sevmem ama oradaki espriler falan hoşuma gitti. Bu tarzda yazılmış kitaplarda genellikle duygusallık ağır basar, hatta bu tür kitapların hiçbirinde ben güldürecek bir yere rastlamadım. Her neyse...
Eğer ki kitabı araya zaman girmeden okusaydım daha çok beğeneceğime emindim. Yine de beğendim çok beğendim. Yalnız ben en çok Albert karakterini beğendim. Belki de bu aşka vesile olduğu içindir.
Açıkçası Julian'ın aşkım seviglim falan demesi bana yapmacık geldi. Onun buz gibi gözleri sanki buna engeldi. Ya da ne bileyim sanki biraz daha zaman içinde gerçekleşebilirdi. Mesela Albert'ın anne demesi gibi.
Neyse yorumum bu kadar. Ben en çok pabucumun ajanını merak ediyorum. Umarım o da en kısa zamanda okurlarla buluşur.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »