Ejderin Aşkı (Ejderha Serisi 1)

10 puan

"Kalbi bir ejderhaya, şehvetiyse kibirli bir şövalyeye aitti."
~

Ejderin Aşkı bitti! Kitap iki adet farklı hikayeden oluşuyor ve ben önceden okuduğum yorumlara dayanarak önce ikinci hikayeyi okumuştum. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü ikinci hikaye ilk hikayede okuyacağımız Fearghus'un anne ve babasının tanışmasını anlatıyor. Yazar neden sıralamayı böyle yapmış hiçbir fikrim yok gerçekten.

Gelelim hikayelere... Ben ilk hikayeyi daha çok sevdim nedense. Sanırım bir ejderha ve insanın hikayesi anlatıldığı içindi. Annwyl, abisiyle bir savaşın eşiğindedir ve bir gün abisinin askerleri onu neredeyse öldüreceği sırada muhteşem ejderhamız Fearghus ortaya çıkar.
Spoiler vermeden daha fazlasını anlatamam sanırım. İkinci hikayenin konusuna hiç girmeyeyim okuyunca öğrenin. Ama çok eğlenceli bir kitaptı inanın bana. Özellikle devreye diğer ejderhalar girince işler daha da mükemmel bir hal aldı.

Sanırım kitapta en beğendiğim sahne Fearghus ve Annwyl'in karşılaşma sahneleriydi. Tabi sonrasında birlikte zaman geçirdikleri kısımlar da harikaydı! Kitapta eleştirebileceğim tek şey biraz kaba bir dil kullanılmış olmasıydı ama itiraf etmek gerekirse beni rahatsız etmedi bu durum. Adamlar ejderha! Bizden farklı ve sert olmalılar değil mi ama?

Ha yok ben yine de rahatsız olurum diyorsanız, okumayın. Serinin devam kitaplarını okumak için çıldırıyorum!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »