Duman ve Kemiğin Kızı (Duman ve Kemiğin Kızı, #1)

10 puan

"Bir varmış bir yokmuş, bir Melek'le Şeytan birbirlerine aşık olmuş. Ve hikayenin sonu hiç iyi bitmemiş."
~

Duman ve Kemiğin Kızı bitti! Kitabı okumadan önce bir sürü yorum okumuştum ve neredeyse bütün yorumlarda çok güzel şeyler yazılmıştı. Şimdi diyorum ki hakkında söylenen her şeyi sonuna kadar hak ediyor bu kitap!

Okumayanlar kitabı sıradan bir melek/şeytan kitabı olarak düşünüyorlarsa çok yanılıyorlar çünkü "başka bir dünya" var kitapta. Yazar yaratıcılığını öyle bir konuşturmuş ki okudukça şaşırıyor insan. Hatta bence kitabın ismi bile çok yaratıcı olmuş. Kitabın isminin sırrını bile son sayfalarda çözüyor olmak harika bir şey bence.

Ayrıca bütün karakterler büyük bir özenle yazılmış. Karou, Madrigal, Akiva özellikle Brimstone ve diğer Kimera'ları okumak o kadar güzel bir şey ki. Dedim ya bu kitap bambaşka bir şey, yazılmak için yazılmamış üzerine ciddi ciddi düşünülmüş.

Yazarın dili ve anlatımı da gayet güzeldi. Evet hikaye zor ama basit diliyle okuyucuya çok güzel yansıtmış bunu yazar. Bölüm başlarında tüy detayıyla yazılmış olan yazılarsa ayrı bir güzeldi bence.

Kısacası, benim okuduğum en iyi fantastik kitaplardan biriydi. Umarım böyle devam eder seri. Son olarak bir an önce ikinci kitaba başlayacağımı da söyleyip gidiyorum efendim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »