Dragon Actually (The Dragon Kin #1)

Profil Resmi
7 puan

Gerçekten harika bir kitaptı. Çok eğlenceli, komik, aşk dolu, biraz vahşi...

Kitap bir arkadaşımın tavsiyesi, onun okuması ile listeme girdi. Tabii türkiyede de çevrilmesinin büyük etkisis oldu. Her ne kadar içinde bir kadın ve erkeğin aşkını beklesemde bu kadar komik olacağını ummamıştım. İçindeki kardeş kavgalarını okuması gerçekten çok zevkli.

Vahşi derken Ejderhaların insanları kızartıp yemesi ve Kanlı Annwyl'ın adını haketmesi gibi olaylrdan bahsediyordum. Kabul edersiniz ki savaşın olduğu yer kansız olmaz.

Türkçeye çevrilen kitapta iki hikaye var mı bilmiyorum ama bunda var. Yok edici Fearghus ve Kanlı Annwyl'ın hikayesinin ardından Fearghus'un annesi ve babasının nasıl tanıştıkları ondan ötesi nasıl mate(eş) oldukları anlatılmış. Ondada ayrı bir güldüm.

Fearghus ve Annwyl'ın hikayesinde en çok hoşuma giden şey bir dere yada ırmak denebilecek alanda Annwyl'ın Fearghus'un(ejderha halinde) kuyrugunu Bungee jumping yapmak için kullanması oldu.

Fearghus yalnız yaşamayı tercih eden bir ejderhadır, Bir gün magarasının önünde Kanlı Annwyl'ı ölmek üsere bulur ve onun hayatını kurtarır ama sorun şu ki her geçen dakikada ona dahada aşık olmaktadır. Annwyl ise abisini öldürmek zorundadır ama bunun için yeterice güçlü değildir. Ejderhanın tanıttığı bir şövalye ile çalışmaya başlar ama aralarında bir çekim oluşur. Annwyl bir yandan Ejderhaya ihanet ediyormuş gibi hissederken bir yandan da şövalyeye karşı koyamaz. Tabii ikisininde aynı kişi olduğundan habersizdir

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »