Demir Kral (Demir Periler Serisi, #1)

9 puan

Öncelikle Kendinizi Yepyeni bir Alice Harikalar Diyarina, Hatta daha fazlasına hazırlayım ! Çünki bu hikaye harika...
Meghan Sıradan lise öğrencisiydi taki 16 yaşına basıp kardeşi Ethan periler tarafindan Kaçırılana kadar.
Hikayemiz burdan sonra başlamakta. Kendinizi.alamicaksiniz ve Demir Kral elinizden düşmiyecek. Gelen her kelimeyi siradakini sabirsizlikla okuyacaksiniz ki şahsen ben.öyleydim.
En.çok hoşuma gidense Grimalkin bizim kurnaz.akilli zeki kedimiz 😄 ben bayildim ona 😄 Meghan , Puck , Ash ve Grimalkin... Harikaydilar romantizim macera heycan ve daha bir cok sey vardi bu kitapda ben 2 Kitabi icin.sabirsizliktan oluyorum ...
Elfler ahhh ... ya kotuler ya iyiler 😄 bu kitapda minik yaratiklardi ve etcillerdi kendileri 😄😄 Fantastik ve macera severler bu Kitap Tam size ve bana goreydi
En kisa zamanda tedarik edip okumaniz gerekli ... Soğuk Sıcak Bir Aşk ... *****
" Bu muhtemelen savaş anlamına gelitor."
"Savaş mı" Yanağıma soğuk bir şey deydi ve şimşeklerle delinen.gökyüzünde uçuşan kar taneleri gördüm. Ürkütücü ama güzel bir manzaraydı. Ürperdim. "Peki,ne olacak?"
Ash yakınıma geldi.Parmakları ile saçımı yüzünmden çekti. Omurgamdan ayaklarıma doğru bir ürperti geçti bedenimden. Eğilince serin nefesi kulağımı okşadı.
"Seni öldüreceğim." Diye fısıldadı ve arkasına bakmadan masadaki kardeşlerine katıldı. Tenime dokunduğu yere elimi götüdüm, aynıanda hem başım dönmüş hem de korkmuştum.
"Dikkatli ol, insan." Grimalkin sahnenin kenarımda, ölü kimeranın gölgesinde belirdi. "Kalbini bir peri prensine kaptırma. Sonu asla iyi olmaz."
*****

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »