Bakire

9 puan

Neden bilmiyorum ama ben bu kitapta Rex'e tutuldum, o ne masumluktur öyle.Bir bölümde abisi ve arkadaşı Mitch kadar yakışıklı olmadığına değinmiş yazar ama bu yinede kitapta benim kahramanımın Rex olmasını engelleyemedi.Hatta bir ara Abby ile birlikte olmalarının düşünü bile kurdum ama sonu kesinlikle beni hayal kırıklığına uğratmadı.

Her şey bir yana gerçekten güzel kurgulanmış bir kitaptı, yazar en ince ayrıntıları bile düşünmüş.Bir çırpıda okunuveriyor.Yazarın diğer kitabıda -fırtına kokusu- elimde olduğu için şanslı hissediyorum kendimi.

Ayrıca kitabın kapağına da bittiğimi söylemeliyim, nasıl güzel öyle, çizilip eskir diye ödüm koptu okuduğum 4 gün boyunca.

Birde şunu söyleyeyim, yazar Small Plains kasabasını o kadar güzel aktarmış ki bir ara bende neden öyle bir yerde yaşamıyorum diye isyan ettim.

Neyse son olarak bu tarz sevenler için ya da bu tarz romanları okumaya başlamayı düşünenler için -benim gibi- Bakire kaçırmak istemeyeceğiniz bir kitap olacak inan bana.Kitapla tanışmak için daha ne bekliyorsunuz, haydi :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »