Aşkın Ritmi (Stage Dive #2)

9 puan

Aşkın Ritmi - Kylie Scott

Çok güzel bir romantik komedi, okurken hiç sıkılmadım. Bazı sahneleri biraz uzatıp abartsalar da Rock Yıldızlarının olduğu bir kitapta normal sanırım diyerek eleştirmekten vazgeçiyorum. Sonuçta "Günahkarlar Turnede" serisi ile kıyaslayacak olursak bu seri pembe dizi kalır :)

Malcolm'un bir bir süredir alışılmadık şekilde sessiz ve ani sinir atakları geçirmesi, durup dururken sessizleşmesi grup üyelerini tedirgin etmeye başlar. Partiye davetsiz katılan Anne Rollins, Malcolm'un radarına takıldığı an hayatının seyiri değişmeye başlar.

Malcolm inanılmaz komik, eğlenceli ve çok tatlı. Olur olmadık esprileri ve umursamaz kişiliğinin altındaki pamuk şekeri kalbiyle çok eğlenceli bir karakter. Malcolm'cuğumun tek kötü yönü aşırı egosu :)). okudukça anlayacaksınız. Hatta alıntılara bir cümleyi ekleyeyim daha güzel ifade etmiş olurum :)
Anne ise hayata biraz erken atılmak zorunda kalmış ve anne-babasının yapması gereken görevleri yerine getirmesi, kardeşi Lizzy'e sahip çıkması ile güçlü bir karakter.

Denk gelirseniz okumanızı tavsiye ederim. Serinin devamını Yabancı Yayınları umarım çıkarır. Lizzy ve Ben yada Jimmy ve Lena bu ikililerden birisi lütfeen :))

Kitapta Malcolm uzun sarı saçları ile tasvir edilmiş ama kapaktaki eleman bildiğin asker traşını anımsatıyor. Serinin birinci kitabı Aşkın Müziği'nde de durum böyleydi. Umarım buna biraz daha dikkat ederler. :)



“Biliyorum, biliyorum. Benim ihtişamıma kıyasla o hiçbir şey.” Parmakları parmaklarımı okşadı ve bakışları yumuşadı. “Ama sadece meraktan soruyorum, alnına ismimin dövmesini yaptırmak konusunda ne düşünürsün?” :)))))

---***---

"Mal'le buradaki yaşantım bir lunapark treni gibiydi. Korkutucuydu, heyecan vericiydi. Koşullar ne olursa olsun, bu zamanın tadını çıkaracaktım."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »