Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu

5 puan

Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu // Melissa Senate

Okuduğum üçüncü kitaptı. Okurken Debbi Mocember tadı almamak kaçınılmaz ve hatta imkansız. Her ne kadar okurken keyif alsamda kendimi mucizeler dükkanını düşünürken buldum.
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ama bir çok kitabına rastladım çevrilmemiş. Diliyorum yayınevi diğer kitaplarına da bir şans verir.
Kitapta italyan mutfağından herşeyi bulabilir ve kendinzi aşçı olarak hissedebilirsiniz. Zira ben bile merak ettim

Holly kalp kırıklığını büyükannesinin kasabasına dönerek gidermeye çalışır. Ama büyükannesinin ani ölümü ile kendini Camillanın İtalyan mutfağını yönetirken bulur. Herşeye sil baştan başlar,bütün yemek tariflerini yapabilmek uzun bir çalışma sürecine başlar. Ve üstelik aşçılık okulunda ders vermeye devam etmek istemektedir. Ama şimdilik sadece dört öğrencisi vardır. Büyükannesinin yaptığı başarıları kendiside yapabilmek için önünde çok uğraşması gereken zamanlar vardır.

Yıllar önce büyükannesinin kendisine baktığı falda dediği “Sa Cordula”yı seven (ama inanın tarif bakarak imkansız olduğunu söyleyebilirim) bir adam hayatının aşkı olacaktır. Peki bulabilecekmidir? Bunuda sizler okuyarak karar verin derim
Dediğim gibi okurken keyif alarak okuduğum eğlenceli bir kitaptı.
Arada benzerlikler bulsamda aynı tadı almak bile yazarın başarısının bir göstergesi diye düşünüyorum…

SeRpiL…

11 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Hem beğendin hem de 5 puan vermişin okumakta kararsız kaldım :)

11 yıl, 5 ay     
« geri ileri »