Ares- Mahşerin Dört Atlısı #1

8 puan

Ayyy! Başlarda ne kadarda karışıktı kitap.Kim kimdri, kimin nesidir, olay nedir, nereye yetişiyoruz felan oldum.Kafam karıştı bi anda...Neyse sonuç olarak okundu ve bitti =)
Olay şu ki; mahşerin dört atlısını konu almakta seri.(Ares (Savaş), Reseph ( Salgın), Thanatos (Ölüm) ve grubun tek bayan üyesi, Limos ( Kıtlık).)
Kitapta olaylar Reseph'in agimortusunun(mührünün kırılmasına neden olan şey,olay)kırılmasıyla başlıyor.Ama artık o Reseph değildir, mührü kırılınca Salgın(Pestilence) adını almıştır.Bildiğiniz kötü çocuk yani :D Eh madem kendisi kötü olmuştur o zaman kardeşlerininde kötü olması için sıra onların mühürlerindedir değil mi?Ve Salgın onların mühürlerini kırmak için her şeyi yapacaktır.Her şeyi.
Ares ikinci atlıdır, ve eğer mührü kırılırsa War(Savaş) olacaktır.Bunun olmaması içinde onun agimortusunu taşıyan, cennetten kovulan meleği koruması yeterlidir.Tabi onu bulabilirse..zira kayıplardadır.
Cara ise hayvanları iyileştirme yeteneğine sahip bir insandır.Son iki yıldır psikolojisi biraz bozuk olsada iyi, hoş bi kızdır :D Bilmeden Cehennem köpeklerinden birisini (Hal) iyileştirmiş ve ondan sulu sulu bi öpücük almıştır, herşeyden habersiz.Derken işler iyice karışmış ve birden Ares’in mührü artık Cara'nın sorumluluğunda,zira Salgın cennetten kovulan melekleri tek tek öldürmekte. İnsanlar, normalde mührü taşıyacak kadar güçlü değiller ama Cara cehennem köpeğine bağlı kaldığı sürece, hayatta kalabilir.
Çiftimiz hem birbirlerine olan çekimle baş etmeye çalışıp, hemde Salgın'dan korunup bir cennetten kovulan melek aramaktadır.İkisininde geçmişlerinde üzüntü verici olaylar vardır.Bu yüzden birbirlerini sevdiklerini anlamaları uzun sürdü ama güzel bitti.

Kitapta sürüsüne olay ve karakter vardı..Kime değinsem ne desem bilemedim ama hikaye ve karakterler iyiydi..ben sevdim..Sonunda Limos'a dair bi bölüm vermişler ve böylece beni merakta bırakmışlar..Tüff! yani.Ama olsun kızımız bunu atlatır..Ve Salgın'ın Reseph olması için çözüm bulurlar...

Ahh bu arada azıcıcıkta olsa gördüğümüz Hades burdada çok tatlıydı;)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »