Adı Aşk Olmalı

9 puan

Joe dedektiftir. Bir görevden sonra hem yaralanmış hem de birimi değişmiştir.Bir kurşun bacağından girip etini ve kemiklerini parçaladıktan sonra hayatı değişmiştir. Dokuz ay süren fizik tedavi sürecinden sonra bacağına demir parçalar takılmıştır. Şimdi ise başarmak istediği önemli bir dava vardır. Eyaletin en zengin adamı patates kralı olarak da bilinen Norris'in paha biçilemez tablosu çalınmıştır. Idaho eyaletinde bu adamın gücü ve etkisi Tanrıdan sonra gelir. Patates kralı da polis departmanının üstüne çökmüştür. Resminin bulunması için baskı yapar. Bu hırsızlığı gerçekleştirmek herkesin harcı değildir. Şüphelilerin başında da Gabrielle ve ortağı gelir.

Gabrielle Indaho'un kuzeyindeki küçük bir kasabada doğup büyümüştür. Babası o küçükken ölmüş bu yüzden tüm hayatını annesi,teyzesi ve büyükbabası ile geçirmiştir.
Gabrielle ve ortağının antika dükkanı vardır. Polis bu dükkanın paravan olduğundan şüphelenir. Nadide bulunan çalıntı antika parçaları yasa dışı yollardan sattıklarına inanırlar. Dükkan sahiplerinin polisin dikkatini çekecek bir geçmişleri olmasa da hırsızlar onları ele vermiştir.Bu yüzden Joe Gabrielle'i takibe almıştır.Resim çalındığından beri Gabrielle'nin peşinde kuyruk gibi dolanmıştır. Dikkatli olduğunu düşünse de Gabrielle onu fark etmiştir üstelik silah çekip yere devirmiştir. Bu olay sonunda Gabrielle kendisini muhbir olarak bulur üstelik Joe ile de sevgili gibi görünmek zorundadır. Kendisinin suçsuz olduğuna inandırmış, ortağının da suçsuz olduğunu ispatlama derdindedir. Böylece macera başlar ah tabi daha ilk anda etkileşimde başlar.

İkilinin aileleri çok eğlenceliydi Joe'nin papağanı da Gabrielle'nin karma,mistik güç, meditasyon halleri ilgi çekiciydi. Annesinin görüşü kızının kaderini gördü resmen. İlgi çekici, eğlenceli hemen biten kitaplardan. bana biraz yazarın diğer kitaplarından farklı geldi. Sanırım karakterlerden kaynaklanan bir durum özellikle erkek karakterden.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »