Kullanıcı Araçları

Ramazan Kurtoğlu

Yazar Açıklaması (düzenle)

Ramazan Kağan Kurtoğlu (d. 27 Nisan 1956 - Antalya, Serik), Türk akademisyen, ekonomist ve yakın çağ siyasi tarihi uzmanı. Koç Holding ve benzeri büyük kurumlarda ekonomik danışmanlığın yanı sıra Bütçe ve Finansman Şefliği, Mali Planlama ve Mali Kontrol Müdürlüğü, İhracat Direktörlüğü, Mali İşler ve Finansman Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük, İcra ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Eğitim Hayatı

Yardımcı doçent doktor Ramazan Kağan Kurtoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 1981 yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayıp 1982 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Personel Yönetimi ve Endüstri İlişkileri üzerine yüksek lisansını bitirdikten sonra The University of British Colombia, Vancouver, University of California, San Diego, University of Pennsylvania ve Kaliforniya Irvine’de genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce eğitimi, davranış bilimleri, uluslararası finansman, ekonomi ve küresel operasyon yönetimi konularında lisansüstü, master ve doktora eğitimi gördü.

Personel Yönetiminde Davranış Bilimleri başlıklı yüksek lisans tezi, Türkiye’de İthal İkamesinden Liberal Ekonomiye Geçiş Sonrasında Borç Büyüme ve İşsizlik[4] başlıklı doktora tezi hazırlamıştır.

1999 yılında Kaliforniya Üniversitesi'nde Uluslararası Finans ve Piyasa Sermayeleri başlıklı sertifika programı yapmıştır. 2002 yılında Kaliforniya...
daha fazla

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
27 Nisan 1956
Doğum Yeri
Antalya

Kitapları (birleştir)