Kullanıcı Araçları

Kubilay Aktaş

2 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

1975 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Mersin'de, yükseköğrenimini Erzurum'da tamamladı. Metafiziğe ilgisi ilkokul yıllarında yaşadığı sıra dışı deneyimlerle başladı. Lise yıllarında daha da sıklaşan bu deneyimler onu dini konulara yönlendirdi. Bu alanda farklı kesimlerden birçok insanla tanıştı. Edindiği bilgilerle derin deneyimler kazandı.

Çeşitli vakıf, kuruluş ve kişilerden 'Ruhsal Yetileri Geliştirme Teknikleri' adı altında çok sayıda eğitim aldı. Bu eğitimleri ehl-i tasavvuf ve ehl-i hakikat kişilerle yaptığı istişareler sonucu ehl-i sünnet inancına uygun bir hale getirdi. Deneyimlerini ve hazırladığı programları ilk kez dinleyicileriyle paylaştı. On beş yıllık radyoculuk serüveninin ilk durağı olan Dadaş Radyo'yu sırasıyla, Moral Fm, Marmara Fm ve Bizim Radyo izledi.

Radyoya davet ettiği konuklarla Risale-i Nur merkezde olmak üzere tıp, felsefe, psikoloji, parapsikoloji, tasavvuf, tefsir, metafizik, fizik, biyoloji, kişisel gelişim, doğu öğretileri beden ve zihin sağlığı konulu programlar hazırladı, seminer ve konferanslar düzenledi.

Kitap çalışmaları ve belgesel nitelikli çalışmalarının yanı sıra seslendirme de yapan Aktaş, birçok prodüksiyon şirketinde danışmanlık hizmetinde bulundu.

Doğu öğretilerini ve metafiziği İslam tasavvufu ile harmanlayıp yeni bir sentezle sunan yazar, birikimlerini pratik yaşamda etkin kullanmaya yönelik seminerlerde paylaşmaktadır. Yoğun talep üzerine 2008 yılından itibaren de düzenli olarak ders vermektedir.

Gizli Telkinle Kur'an Terapisi ve Dr. Hakan Yalman ile...
daha fazla

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
1975
Doğum Yeri
Mersin, Türkiye

Kitapları (birleştir)