Kullanıcı Araçları

Karen Rose

1 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

Uluslararası çoksatar ve RITA ödüllü yazar Karen Rose, Washington’un Maryland banliyölerinde doğdu ve büyüdü. Kocası Martin ile on yedi yaşındayken tanıştı ve birlikte Maryland Üniversitesi’nden mezun oldular. Rose, kimya mühendisliğinden derece ile mezun oldu. Ardından Cincinnati, Ohio’ya taşındılar. Rose büyük bir tüketim ürünleri şirketinde çalışıp iki adet patent hakkı kazandı; fakat Karen’ın dediğine göre: “Sahneler sürekli gözümün önüne geliyordu ve işime odaklanamıyordum. Bu yüzden kafamdakileri yazmaya karar verdim. Başlarda eğlence amaçlı yazıyordum; daha sonra bağımlısı olduğumu fark ettim.”

Karen Rose, kitap yazarken aynı zamanda birçok araştırma yapmış. Polis arkadaşlarından prosedür hakkında bilgi alıp çok ilginç yeni fikirler edinmiş ve doktor arkadaşlarından yardım alarak ‘birini bu şekilde öldürürsem nasıl görünür?’ sorusu üzerine yoğunlaşmış.

Eskiden lisede kimya ve fizik öğretmenliği yapan Karen yirmi yıllık kocası, iki kızı, bir köpeği ve iki kedisiyle birlikte şu an Florida’da yaşıyor.

Yazar Detayları (düzenle)

Yazarın detayları bulunmamaktadır ...

Kitapları (birleştir)