Kullanıcı Araçları

Hüseyin Tunç

Yazar Açıklaması (düzenle)

1968 yılında Kastamonu ilinde doğmuştur. Sonraki eğitim hayatı olan Karabük Endüstri Meslek Lisesi’ni ve İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni dönem birincisi olarak tamamlamıştır.Hüseyin Tunç Bankacılık mesleğine 1989 senesinde Töbank’da Müfettiş Yardımcısı olarak başlamıştır.

Yazar aynı banka da 1992 yılında kadar çalışan Hüseyin Tunç, 1992-1995 yıllarında T. Halk Bankası Kastamonu Şubesi’nde görev yapmaya başlayarak iş hayatına devam etmiştir. 1995 senesini Şubat ayında Albaraka Türk Katılım Bankası’na geçen Hüseyin Tunç Albaraka’da Müfettiş Yardımcılığı, Müfettişlik, Birim Müdür Yardımcılığı ve daha sonrasında Adapazarı ve Bakırköy Şube Müdürlükleri, Genel Müdürlük’te Bankacılık Hizmetleri Yönetmenliği, Kalite Yönetim Sistemi Temsilciliği ve Kurumsal Bankacılık Yönetmenliği görevlerinde başarıyla bulunmuştur. Yazar Hüseyin Tunç günümüzde de bu bankanın Kurumsal Krediler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Aynı zamanda SMMM sertifikasına sahip olan ve İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyesi olan Yazar Hüseyin Tunç İngilizce bilmektedir.Yzar evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
1968
Doğum Yeri
Kastamonu

Kitapları (birleştir)