Kullanıcı Araçları

Gonca Çiftçioğulları

2 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

1968 yılında Kayseri’de doğdu. İlköğretimini Kayseri’de, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi’nde tamamladı. Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun oldu.
13 yıl ilkokul öğretmeni olarak görev yaptı. Sanata, özellikle resim sanatına olan ilgisi nedeniyle yağlı boya ve kolaj resim çalışmaları yaparak Adıyaman’da sergi açtı. Okumaya düşkünlüğü zamanla yazma isteği de uyandırdı. 40 yaşından sonra ani gelen bir hevesle yazarlık hayatına başladı ve halen yazmaya devam ediyor.

İlk yazdığı Öyle Bir Bedel Ki kitabı, kurgusu itibarıyla hastane ortamında geçen iki kız kardeşin aynı erkeğe âşık olduğu bir dram ve aşk romanı. Aslında teması aşk üzerine kurulu olmasına rağmen aynı zamanda aksiyon ve heyecan yüklü bir kitap oldu. Bu şekilde aşk ve aksiyonu aynı kitapta yazmak polisiye kurguya olan ilgimi de artırdı. Ve daha sonraki kitaplarını bu türde yazmaya başladı. Gece Gelen Ölüm Serisi adı altında yazdığı Karanlığın Sesi ve İntikam Yolcusu kitapları hem yakıcı bir aşkı anlatırken hem de hızlı bir aksiyon ve gerilim kitabı olarak dikkatleri çekti. Aynı şekilde yazdığı Yüzleşme Serisi Güneşin Kızı okuyucuyu yine imkânsız bir aşkla karşılaştırdı ve yine heyecan ve aksiyonun zirvesine çıkardı. Şimdi aynı serinin 2. kitabı olan Ateşle Dans kitabımızda ise yine bir aşk üçgeninin açmazı içinde duygusal fırtınalar yaşarken, aynı zamanda kahramanlarımızla birlikte heyecanlı ve sürükleyici bir maceraya doğru yola...
daha fazla

Yazar Detayları (düzenle)

Doğum Tarihi
1968
Doğum Yeri
Kayserİ

Kitapları (birleştir)