Kullanıcı Araçları

Christie Ridgway

Yazar Açıklaması (düzenle)

İyi bir okuyucu olan Christie, aşk hikâyeleri yazmaya başladığında ortaokuldaydı.  Hikâyelerinin kahramanlarını idollerinden seçiyordu. Doğal olarak kendisi de kadın kahramandı.

Üniversite hayatından sonra, yıllarca bilgisayar sektöründe bilgisayar programcılığında çalıştı.

Üniversitedeki aşkıyla evlendi ve oğlu doğduğunda tam gün olarak çalıştığı programcılık işini bıraktı.

Eski bir arkadaşının ziyareti, onu yeniden yazmaya yöneltti. Çok geçmeden, Amerika'nın aşk yazarları yerel meclisinde yerini aldı. Burada bulduğu dostluk ve destek, sayesinde Silhouette de yayınlanan ilk kitabını yazdı. Diğer oğlu aileye katıldığında da, yazmaya devam etti.

Anneliği, ev hanımlığını ve yazmayı bir arada yürüttü.  Aynı anda hem Silhouette Special Edition hem de Avon Books  yayınlarına kitap yazdı.  Tabi matematik öğretmeni olan kocasının ve iki oğlunun da desteğiyle.

Cristie Ridgway'ın,  Californialı bir yazar olarak bu güne kadar otuzu aşan aşk romanı yayınlanmıştır.  Beş kez RITA ödüllerinin finalisti olan yazar, en son olarak I STILL DO adlı kitabıyla 2010 yılında da bu ödüle aday gösterilmiştir. Kitap GÜNAHLAR ŞEHRİ Türkçe adıyla 2011 Mart Ayında yayına sunulacaktır.

 Amerika'nın en çok okunan yazarları arasında sayılan Christie Ridgway, Güney California'da, eşi, oğulları, köpeği, kuşları ve balıklarıyla birlikte yaşıyor ve heyecanlı aşk romanlarını yazmayı sürdürüyor.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Kadın

Kitapları (birleştir)