Reyhan1608, 122 adet değerlendirme yapmış.  (2/18)
Felsefenin Temel İlkeleri
Felsefenin Temel İlkeleri

10

Hiçbir zaman unutulmayanlardan, hayata dair imza atanlardan...

Aşka Şeytan Karışır
Aşka Şeytan Karışır

3

Kitapları okurken yazarı hissedersiniz, bu zoraki yazılmış bir romandı. Hani filmde rol yapanların avaz avaz bağırması gibi bir şey...Nedense ne karakterler oturuyor ne de bitiş :( Yani artık bitirilmeli ama nasıl...

Yeni Çocuklara Anne Baba Olmak
Yeni Çocuklara Anne Baba Olmak

9

Osho'yla ilk tanışmam...Çarpıcı oldu :) Düşüncelerinin çoğunu kendimde de deneyimlediğim için, kitap okunup geçilecek gibi değil notlar alınması, çalışılması ve uygulanılması kesinlikle şart bir kitap.

Ejderha Dövmeli Kız (Millenium, #1)
Ejderha Dövmeli Kız (Millenium, #1)

8

Okumaya İngilizce olarak başladım ama sonra isimlerin ve olayların karışıklığından Türkçe olarak indirdim. Birbirinden kopuk ve karman çorman gibi gözüken hikayelerin akıllıca birbirinin içine geçmesini çok sevdiğim için bu kitabın filminden sonra özümseyerek tekrar okumuş oldum. Üçlemeyi bitirmeyi ümit etmekteyim.

Burçlar
Burçlar

9

Oldukça öğretici, herkesin okuyup şimdiye kadar sanki anlaşılması hep imkansız kılınmış bilgileri anlayıp, harita çıkartabilecek kıvama gelebilecekleri bir kitap.

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)
Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

2

Kitap edebiyat açısından bir rezalet olsa da konusu anlamında bütün kadınların fantazi dünyasına hitap etmekte. Kitabın Twilight Saga ile inanılmaz benzerliklerini yakaladım ben kendimce. Kızın son derece sakar, genç ve tecrübesiz olması fakat aynı zamanda ortamdaki en yakışıklı görünen erkekler tarafından beğenilmesi (pek gerçek hayata uygun olmayan bir durum). Belli ki yeteneksiz ama bir o kadar da aklını nasıl para basarım a çalıştıran yazar Twilight ları okuyup orada yansıtılan seks öğelerini oldukça yetersiz bularak aynı fiziksel ve kişisel karakteri bu sefer mazoşist, zengin ama bir o kadar da koruyucu (twilight da da aynı tema vardı) erkeğin karşısına koymuş. Soft porn dan hoşlanan okuyucuya hitap etmesi muhtemel fakat kitabın edebi anlamda değerlendirilmesi bile diğer edebiyatçılara ve yazarlara hakaretten öteye geçmez.

Kızım Olmadan Asla
Kızım Olmadan Asla

9

Okunması gereken, hiç unutulmayacak kitaplardan...Edebi anlamda değil ama kaybedilen bir çocuğun arkasından verilen savaş anlamında...