Kitap Notları, 242 adet değerlendirme yapmış.  (3/35)
Sesler
Sesler

7

Tekniği farklıydı ve okurken zevk verdi. İyi ki okumuşum.

State of Wonder
Renkli Masallar
Renkli Masallar

6

Kısa notlar halinde yazayım: -Bu kitap sadece anı ve gezi yazılarını içermiyor, Sicimoğlu'nun fikirlerini anlattığı denemeleri ve kısa öyküleri de içeriyor. -Çok renkli bir hayat, gerçekten müthiş malzeme var. -Sicimoğlu bir yazar değil ve bu da kitaptan anlaşılıyor. Ciddi bir düzelti veya editörlükten geçtiğini düşünmüyorum çünkü Sicimoğlu bazen konudan konuya atlıyor, a'dan başlayıp f'de bitiriyor. Ayrıca lüzumlu lüzumsuz yabancı kelimeler kullanması 'design etmek' gibi garip tabirleri bana çok itici geldi. -MFÖ'nün neden tiye alarak 'sen neymişsin be abi' dediğini anladım. -Memur ailesinin üniversite okuyup maaşlı çalışan çocuğuna beyaz türk demekten vazgeçmek lazım.

Deliduman
Mockingjay (The Hunger Games, #3)
Son Sultan Ahmet Ertegün ve Rock 'N' Roll'un Yükselişi
Son Sultan Ahmet Ertegün ve Rock 'N' Roll'un Yükselişi

3

Özet olarak şöyle: imla hatası, anlatım bozukluğu, çeviri saçmalamaları... ne okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Öyle epik hatalar vardı ki istense yapılamaz. Google translate ile çevrilmişse bile insan bir kere üstünden geçer. Tırnak işareti yerine 2 yazmak nedir!? Hele yazarın Bodrum merkezindeki deve sürülerini bahsettiği yerden sonra beni tamamen kaybettiler. Ahmet iyi ki bugünleri görmedi. Siz de Ertegün'ün hayatını merak ediyorsanız kesinlikle başka bir kitabı tercih edin. 3 yıldız da malzemenin zenginliğine ve kitaba gerçekten emek verenlerin hakkını yememek için.

Catching Fire (The Hunger Games #2)
Catching Fire (The Hunger Games #2)

6

Kitap ilkine göre çok yavan ve yavaş başladı. [spoiler] Yine yeniden arenaya dönüş de sıkıcıydı. Yazar kitabın sonunda okuyucuyu şok etmeye çalıştıysa bile bendeki etkisi hayal kırıklığı oldu. Esas ilgimi çeken, okumak isteyeceğim şeyler ben 400 küsür sayfa Katniss'in ergenlik aşklarını, kıyafetlerini, karı okurken olup bitmiş. Kendimi bir şeyler kaçırmış, zamanı boşa harcanmış gibi hissettim. [spoiler] artık tek kitap kaldığı için okuyup bitireceğim ama ilk kitabı en iyisiydi sanırım.