neptuneptun, 180 adet değerlendirme yapmış.  (2/26)
Tutunamayanlar
Tutunamayanlar

8

Elbette ki okunası bir kitap. Ama ben bir tutunamayan olmadığım için, belki de tutunamayan olmaktan hep kaçındığım için kitabı, kitap okuma zevkinin yanında empati yapmaya çalışarak okudum.

Huzur
Huzur

8

Ya ben yaşlandım ya da bu kitabın okuması zor. Yazarına sözüm yok, konu ve tasvirler çok başarılı fakat gençler ve benim gibi biraz kolaya kaçanlar için daha okunur hale getirilebilirmiş.

Sorgulayan Denemeler
Sorgulayan Denemeler

9

Russell ufkumu açtığı için her kitabını zevkle okurum. Felsefeden siyasete bir çok konuya bir de onun gözünden bakmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.

Dağın Sesi
Dağın Sesi

8

Japon yazarların kitaplarını Türkçe'ye çevirmek zordur. Japonların hiçbir şey anlatmadan çok şey anlatan cümlelerini Türk okuyuculara hoş gelecek şekilde aktaranlara saygı duymak gerekir. Bu anlamda çevirmeni kutlamak gerekiyor. Kitap okudukça dinginlik veriyor insana. Akşam yatmadan önce tavsiye edilir.

Mutluluk Yolu
Mutluluk Yolu

10

Baskısı bulunmayan bu kitabı "mutluluk" ve "hayattaki anlamlar" üzerine kafa yoran herkes mutlaka okumalı. Hayat felsefem üzerinde çok etkisi oldu, hala her başım sıkıştığında sayfalarında çare ararım. Sahaflarda bulunuyor.

Günce 2
Edith'in Güncesi