Kitap Seven Kedi, 38 adet değerlendirme yapmış.  (1/6)
« geri  
Geç Gelen Mutluluk
Cinayetin Şifresi
Cinayetin Şifresi

8

1.5 günde elimden bırakmadan Çok akıcı bir anlatım,ilgi çekici konu.Güzel bir kitap.

Kardeşimin Mezarı
Kardeşimin Mezarı

9

Bitirinceye kadar elimden bırakamadım. Kurgu ve anlatım mükemmel. Okurken beni de öykünün içindeymiş gibi hissettiren kitapları seviyorum. Düşündüren ve içeriği sağlam kitapları seviyorum. Bu da onlardan biriydi. Yazarın diğer kitabını da okuyacağım.

Saray Havuzunda Kadrolu Melekler
Saray Havuzunda Kadrolu Melekler

1

Behçet'e verdiğim 2. kitap. Kütüphanemden kolaylıkla kitap çıkartmam. Ancak kaynak, sanatsal ve edebi değeri olmayan kitapları elden çıkartıp,kütüphanemin kalitesini yükseltmeye karar verdim. İçeriksiz kitaplarla kütüphanemin yükünü arttırmak çok gereksiz.Bu da onlardan biriydi.

Zar Adam
Zar Adam

1

Okumak sadece zaman kaybı.

Camilla ve Charles
Camilla ve Charles

2

Hayatımda okuduğum en en sübjektif ve ahlaka,vicdana aykırı kitap diyebilirim.Bir insan bu kadar yanlı olamaz,olaylara bu kadar at gözlüğü ile bakamaz. Büyük büyük annesinin yarım kalan hayal ve hikayesini tamamlama azmindeki Camilla'nın çıkarları uğruna yaptığı ahlaksızlıkları hoş görerek ve överek yazan(buna yazar denmez)kişinin, sömürgeci İngiliz sarayının damızlık olarak kullanmak üzere seçtiği,bakire ve soylu kızı,sanki kocasını sevmesi suçmuş gibi yerden yere vurması okurken sinirlerimi ve sabrımı hayli zorladı. Ağzımız açık,hayran,hayran izlediğimiz sözüm ona medeniyetin merkezi(yersen) İngiltere'nin tüm çirkin yüzü ortaya serilmiş. Bir anlamda bu kitapla eminim bir servet kazanan yazan kişi,kaş yapayım derken göz çıkartmış,aslında iyi de yapmış. Kitap bittiğinde şunu anladım ki;(D)İngiltre tahtının varisi 70 yaşında,halen ayakları üzerinde duramayan emzikli bir obsesif. İngiliz sarayının Leydi Di'nin katili olduğundan artık kuşkum kalmadı. Dilerim kraliçe de,pek sevdiği ahlaksız gelini de yaptıkları kötülüklerin cezasını hem bu dünyada, hem ahirette gani gani çekerler. Özetle okumaya,vakit harcamaya değmez bir kitap.

Başka Şansın Yok
Başka Şansın Yok

8

Heyecan ve keyifle okudum. Takas Yaptım.

« geri