elifalkanx, 23 adet değerlendirme yapmış.  (1/4)
« geri  
Olağanüstü Bir Gece
Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği

10

Mükemmel kitap. Kelimelere dökemediğim kadar güzel ve aslında tabii ki hayvanlar kullanılarak çok da güzel bir şekilde insanlardan bahsedilmiş. Çok güzel, çok güzel!

Dönüşüm
Dönüşüm

10

Müthiş. Gregor Samsa'da kendimi gördüm.

Alice Harikalar Ülkesinde
Alice Harikalar Ülkesinde

10

Bu yayınevinden ve Tomris Uyar çevirisi ile okumadım. Elips Kitap'ın Azize Bergin tarafından çevirilen "Alice Harikalar Diyarında"yı okudum. Okul kütüphanesinden. Bu kitabı ya çocukken okudum ya da filmini izledim, bilmiyorum ama zaten kitabı biliyordum. Değişik. Kitaba gelecek olursak, kesinlikle sadece çocuklar için olan bir kitap değil. Ve bu popülariteyi hak eden bir kitap. Sınıfımda bu kitap hakkında hiç bilgisi olmayan bir arkadaşıma önerdim, pek beğenmedi sanırım... Neyse, ben bayıldım.

Casus
Casus

2

Hayal kırıklığı. Muazzam bir kitap olacakken tam köşesinden dönmüş gibi. Bu kadar çekici bir konu ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi. Akıcılık yok, yazılan bir kısım ile diğer kısımı birbirine bağlamakta zorlandım. Simyacı gibi bir kitabı yazmış olan Paulo Coelho'dan çok daha büyük beklentilerim vardı. Çeviriyle de alakalı olabilir belki... Ama çok daha iyi olabilirdi.

Kraliçeyi Kurtarmak
Kraliçeyi Kurtarmak

6

Bana, bu kitapta bulunan problemleri hangi mantıkla çözmem gerektiğini gösterdi. Problemlerin yanıtları açık bir şekilde belirtilmiş. Matematiği sevmeyen bir ÇOCUĞUNUZ varsa okutun derim ben........... Fikri değişebilir.

Aylak Adam
Aylak Adam

7

kitabı bitirmeden yıldızlarla değerlendirip ortalama puanını düşürmem ne kadar doğru ama... ilk sayfalarındaydım ve yazarım üslubu beni çok yordu. yazarın üslubu biraz karışık. benimle benzer düşüncede olanlar da var ama yorumlarda "baş kısımlar sıkıcı gelebilir" tarzında yorumlar da var.

« geri