Miles, 28 adet değerlendirme yapmış.  (4/4)
  ileri »
Ağrıdağı Efsanesi
Ağrıdağı Efsanesi

8

Kitabın güzelliği zengin şiirsel dilinde , efsane ve mit duygusunda yatıyor. Sunday Telegraph in yorumu bu. Benim yorumum da ; bir efsane , mit bu coğrafyada doğmuş , anlatılmış , söylenmiş ... Yaşar Kemal in kaleminden bu hikayeyi okumak çok ama çok keyifli şiirsel üslubu , hikayenin doğallığı sizi her sayfada , her cümlede sarıyor. Ünlü ressammımız Abidin Dino nun çizimleri ile de birleşince kitap bambaşka bir tad ve lezzet birakıyor üzerinizde. Böylesi güzel kitaplar okuduğumda kitap okumayı neden seviyorum sorusunun cevabını daha iyi anlamış oluyorum. Kısacası okuyun , okutun ...

Sineklerin Tanrısı
Sineklerin Tanrısı

10

Baş yapıt ... Maalesef yine okumakta geciktiğim bir kitap.Uzun süredir kütüphanemde beklemekteydi.Henüz okumamış olanlar için şiddetle tavsiye olunur , Mina Urgan ın son sözü ile tadı damağınızda kalacak bir eser.

Zorba
Zorba

10

Okuduğum en sağlam roman karakterlerinden bir tanesi Aleksi Zorba. Neden bu kadar geç okuduğuma hayıflandığım müthiş eser.

İmkansızın Şarkısı
Yüzüncü Ad - "Baldassare'nin Yolculuğu"
Yüzüncü Ad - "Baldassare'nin Yolculuğu"

8

Cenevizli tüccar Baldassarre nin günlükleri içerisinde mistik bir yolculuk ... Amin Maalouf un keyifle okuduğum bir başka romanı daha , anlatımı ve tarihi atmosferiyle harika bir roman.

Statü Endişesi
Statü Endişesi

8

Başarılı bir eser son derece akıcı bir dil ve akıllıca örnekler

Kelebek
  ileri »