Kontesden, 19 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Pabucumun Ajanı -2
İşaretli Yerlerden Seviniz
İşaretli Yerlerden Seviniz

4

Kitabın aldığı puanları görünce bir hayli şaşırdım açıkçası. Kişinin beğenme tercihine göre daha yüksek bir puan alabilir lakin kesinlikle 10 puan alabilecek bir kitap değil. Şiir tutkunuyumdur ama kitaptakiler şiir değildi. Düz yazı da değildi. Yazar kitabında farklı şeyler denemek istemiş ama kesinlikle başarılı olamamış. Kitabın sağ üst köşesindeki başlık niyetindeki yazılar umut vaat ediciydi ama geri kalan kısmı tamamen vasattı. Her yazının başı ile sonunda hiçbir benzerlik hiçbir tutarlılık yoktu. Yazar ara ara akıllı sözler serpistirerek anlatımı canlı tutmaya çalışmış ama maalesef bunda pek başarılı olamamış. Kitap da hoşuma giden şey müzik detaylaiydi. Sevdiğim şey bu oldu. Bir de altını çizecek üç cümle buldum. Onun dışında tamamen boş vakitte, aşk yaşamadan, ordan burdan duyulan şeylerle aşk anlatma şekliydi. Kitaptakilerin gerçek değil yapma duygular olduğuna canı gönülden inanıyorum ve doğru olduğuna da eminim. Başlamayı düşünen arkadaşlara tavsiyem çok yüksek bir beklentiye kapılmamaları.

Mavi Büyü - (Bloodlines, #3)
Mavi Büyü - (Bloodlines, #3)

5

İlk iki kitaba kurgusunu çok daha başarılı bulmama rağmen kitapta hala beni tatmin etmeyen şeyler vardı. İlk seriden farklı olarak yazar bu kitap da biraz daha farklı şeyler denemek istemiş ama bu da beni seriden biraz daha soğuttu. Richelle kurgu konusunda çok iyi ama anlatım konusunda aynı başarıya sahip değil. Onu diğer yazarlardan ayıran Moroi-Dampir-Strigoi üçlemesiydi. Ama bu seriyle yakaladığı başarıyı tam olarak göz ardı etmiş. Kitabın içeriğinde de, heyecan verecek dövüş veya savaş sahneleri tamamen üstün körü geçilmişti. Tamamen Sydney-Adrian aşk ilişkisine odaklıydı ve bu da beni fena halde rahatsız etti. Yazardan çok daha iyi şeyler bekliyordum, beklentim bir fiyaskoyla sonuçlandı.

Yamuk Prenses (Yamuk Prenses, #1)
Yamuk Prenses (Yamuk Prenses, #1)

7

Yazarı bu kitapla tanıdığım için, biraz daha sıcağım bu kitaba karşı. Esprilerin gene olarak orjinal olmadığı ama güldürme konusunda yeterince iyi olduğu gözlemlenebiliyor ilk bakışta. Kitap da sevmediğim tek şey iki sezona ayrılması ve Kore fan yapımı olması. Korelileri çekici bulmayan sadece ben miyim?

Çatlasın Düşmanlar (Savaşma Seviş #2)
Aşk Nöbeti (Savaşma Seviş #1)
Aşk Nöbeti (Savaşma Seviş #1)

7

Son sezonun en eğlenceli dizilerinden olan "İnadına Aşk"ın senaristi, yazımı kötü kurgusu mükemmel olan yazar.

Zamansız
Zamansız

6

wattpad 2 Milyon okumalı, kurgu dalında bence en iyilerden biri olan, yazarın diline hayran kaldığım güzel kitap.

« geri