elfesya, 87 adet değerlendirme yapmış.  (2/13)
Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili
Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili

7

güzel bir çocuk yetiştirme kitabı. Bütün anne babalara öneririm. Özellikle cocuklarin davranışlarının neden olduğunu kesfetmek için mükemmel. Ama bilinen şeyleri sürekli tekrar ediyor olmasi kitabın eksi yönü diyebilirim.

Sahilde Kafka
Sahilde Kafka

8

Hepimiz doğduğumuzda bir kehanet ile doguyoruz. Kimimiz sadece bekleyerek kehanetle yüzleşir, kimimiz de üzerine giderek. Her ne olursa olsun kehanet adım adım kendini gerçekleştirmek için ilerler. Ve en sonunda baktığımızda kacsak da üzerine gitsek de kehanet gerçekleşmiştir. İşte o an gerçek biz oluruz. Yani aslında büyürüz. Bu kehanetle karşılaşmadan büyümek de mümkün değil aslında. Kimi buna kehanet der, kimi kader kimi de seçim. Sürekli zamanın geçmesini istiyoruz. Ama aslında zaman biziz. Zaman bizi de değiştirerek bizimle birlikte ilerliyor. Her sabah uyandigimizda yeni bir dünya!

Sıfır Sayı
Sıfır Sayı

8

Her zamanki gibi klasik ve güzel bir Eco kitabı. Bir gazete için çalışan sıradan insanların hayatlarının yanı sıra bir çok konuda da sözler söylüyor. Gazetecilikten Musollini oldurulmesine, Gladiodan papa suikastina kadar bir çok şey mevcut. Tabi cinayet! Sonunu biraz daha farklı beklemiştir aslında. Bir iki sayfa daha yazılabilirmis. Kısacası okunabilir güzel bir kitap.

Saatleri Ayarlama Enstitüsü
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı

6

Eğlenceli bir gelişim kitabı. Yalnız aynı şeyleri sürekli tekrar ediyor oluşu biraz sıkıcı oluyor. Küçük çocukları daha iyi anlamayı sağlıyor. Anne babalar için uygulanabilir, güzel teknikler veriyor.

Tatar Çölü
Candı Yüceldi Şarabiydi
Candı Yüceldi Şarabiydi

8

Can Yücel hakkında güzel bir derleme kitap olmuş. Can Yucel'i yine esprili bir dille anlatmış yazarlar. Bazı yerlerde tekrarlar siksa da okurken keyif veriyor. Ancak siirleriyle ilgili kapsamlı araştırmaların olmaması ve kamuoyunda daha çok içkisinin ve siyasetinin konuşulmasi nedeniyle bu kitapta da şair yönü silik kalmış. Daha çok şiire yer verilebilirdi. Genel hatlarıyla yine de keyifli bir kitap.