sedaflora35, 98 adet değerlendirme yapmış.  (2/14)
İhanet Noktası
İhanet Noktası

6

Eğer daha önce Dan Brown kitaplarını okumamışsanız, aman diyim gidi de bu kitapla başlamayın. Sonra '' Aman o kadar övdükleri çok satan adam da bu muymuş'' dersiniz valla benden söylemesi. Bilim kurgu fanatiği olmasam da arada iyi kitap tavsiyesi almışsam genelde ilgiyle okurum. Fakat benim yegane fikrim bu kitabın olmamış olması Yinede Dan Brown hayranlarının alıp okuyacağını biliyorum..

Bir Soru Bir Aşk
Angela'nın Külleri I (Hatıralar)
Angela'nın Külleri I (Hatıralar)

9

Bizi İrlandanın 1920lerdeki sefil hayatına götüren Frankın acılar ve yaşam mücadelelerini anlatan bir kitap. 2. kitabını da merak ediyorum. tavsiye ederim.

İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon & Narsist Bir Partnerle Yüzleşmek
İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon & Narsist Bir Partnerle Yüzleşmek

10

uzun süredir süren ilişkimde anlamlandıramadığım duygusal boşluğu,içine düştüğüm çıkmazı,kafa karışıklığını,giderek çevremdeki herkesden hatta kendimden bile neden uzaklaşıp güven kaybı yaşadığımı,narsist olduğunu zaten düşündüğüm ama bu kadar ciddi boyutlarda sorunlarının olduğunu o neşeli,hiperaktif kişiliğine konduramamamın da sebebini çözmemi sağlayan,okunması ve anlaşılması kolay bu kitabı hayatınız mükemmel gidiyor olsa bile alıp bilgilenmenizi tavsiye edebileceğim bir kitap.

Her Şey Seninle Başlar
Kişisel Ataleti Yenmek
Akl-ı Kemal 1. Cilt