syrsln, 28 adet değerlendirme yapmış.  (1/4)
« geri  
Yavuz
Yavuz

8

Okay Tiryakioğlu ile ilk tanıştığım kitap. Başlarda biraz sıksa da sonrasında hikaye halindeki anlatımı ile insana merak salıyor. Tarihi sevip de kuru bilgi istemeyenler için oldukça önemli bir kaynak.

Bukre
Bukre

3

Kahraman Tazeoğlu ile ilk tanıştığım kitap ama malesef bu tanışma pek de güzel olmadı benim için. Hikayenin sonuna kadar hep bekledim ki bir yerde voleyi vursun ve okuduğum sıkıcı cümlelere 'iyiki' dedirtsin; ama kitabın ortasında biten ve havada kalan bir son, gereksiz birsürü cümle, çok fazla soru ile sıkan bir anlatım: açıkçası sırf 'yazmış olmak için yazılmış' bir kitap okudum. Verdiğim paraya da harcadığım zamana da yazık oldu diyorum. Umarım diğer kitapları bundan çok çok daha güzeldir!?

Çerkes Aşkı "Adige Şuleğu"
Çerkes Aşkı "Adige Şuleğu"

7

Çerkesler hakkında oldukça yoğun bir bilgi içermesi, ufolar, telekinezi vb birçok bilgi ile harmanlanmış olması ve beklenmedik sonu ile güzel bir kitap. Bazen bilgileri ansiklopediden okuyor gibi oluyorsunuz, bunun dışında biraz daha romanlaştırılıp daha akıcı hale getirilebilirdi?

Sır Küpü  Kaos Teorisi
Sır Küpü Kaos Teorisi

9

bu kitabı okurken son birkaç yılın özeti ve günümüzü birebir anlattığının farkına vararak şaşırdım doğrusu!...

Mehdix
Mehdix

9

her ne kadar kurgu ve hayal ürünü olarak yazılmışsa da gerçeklerle çok bağlantısı olan bir kitap...

Aşk Düşünce Yollara - Hikaye-i Rabia
Aşk Düşünce Yollara - Hikaye-i Rabia

10

Yine muhteşem hikayeler, sürükleyici ve öğretici bir anlatım. Kütüphane'de mutlaka bulunması gereken ve tekrar tekrar okunası bir kitap...

İçimden Geldiği Gibi
« geri