tseda, 129 adet değerlendirme yapmış.  (3/19)
Zar Adam
Zar Adam

1

İki farklı fikir bir bilimsel bilgi. Baska da bir şey yok. 1970lerin en cok satanı gunumuz için oldukça vasat olur tabi. Bu kitabın yazım tarihinden sonra pek cok yeni bilgi üretildi. Vaktiniz çoksa okuyun ama okumazsanız da bir sey kaybetmezsiniz.

Bağlanma
Bağlanma

10

Cok faydalı bilgilerle cok yararlandığım bir kitap oldu hem çevirisi iyi hem de içindeki bilgiler ilişki problemi yaşayanlara şiddetle önerileri.

Kinyas ve Kayra
İki Dirhem Bir Çekirdek
İki Dirhem Bir Çekirdek

5

İskender Pala isminden beklediğim gibi bir kitap olmamasına rağmen sık kullandığımızın deyimlerin hikayesini öğrenmek bana iyi hissettirdi. Aynı zamanda yazar siyasi taşlama yapmaya çalışmış ancak çook ürkek davrandığı için attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmemiş :)

Büyü Dükkanı
Büyü Dükkanı

6

Çok güzel bir mantıkla işlenmiş bir kitap. Edebi değer beklemek haksızlık olur çünkü yazar psikoloji alanında bir profesyonel olarak alan bilgisini konuşturmuş. Ben çok faydalandım. Kitap bana hediye geldi. Şuan hediye alacağım kitaplar listesinde ilk sıralarda..

Yeşilin Kızı Anne
Yeşilin Kızı Anne

7

İnsanın içini huzurla dolduruyor. Anne'in hayat karşısındaki duruşu o kadar guzel ki, yasadıgı onca şeye ragmen hiç yılmadan, mutlu olacak bir şeyler bulması imrenilecek bir özellik. Çocukluğumun kitabı Çalıkuşuna çok benzettim ancak çalıkuşunun ağır havası yok ve umut verici. Çok daha erken yaşlarda okumak isterdim.

Puslu Kıtalar Atlası
Puslu Kıtalar Atlası

7

Hemencecik okunan bir kitap. Ama sonunda ne oldugunu anlamıyorsunuz. Belki de cok sey anlıyorsun,. Kafa karıştırıcı. Her koşulda okunur bence.