Hsann, 93 adet değerlendirme yapmış.  (2/14)
Az
Az

7

Kinyas ve Kayra kadar olmasa da Hakan Günday'ı sevenler için güzel bir kitap.

Kayıp Sembol (Robert Langdon, #3)
Kayıp Sembol (Robert Langdon, #3)

9

Gene bir Dan Brown klasiği. Harvard simgebilim prof. Robert Langdon, bu sefer masonluk ve sırları peşinde. Önceki kitapları beğendiyseniz, bu kitabı kaçırmayın derim.

Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği

9

Hayvanların gözünden siyasi meselelere bakmanızı sağlayan bu ince kitap, sayfa sayısıyla tezat oluşturacak derecede güzel ve okumaya değer. Güzel göndermelerle dolu ve hayvanların bakış açıları normal hayatta da gerçekten varmış diyorsunuz.

Ve Dağlar Yankılandı
Ve Dağlar Yankılandı

7

Ne kadar Uçurtma Avcısı'ndaki etkiyi bulamasam da gene aynı hisleri biraz bile olsa uyandırmayı başarıyor. Yazarın önceki romanlarını okuyup sevdiyseniz bu kitap da hoşunuza gidecektir.

Bir Psikiyatristin Gizli Günlüğü
Bir Psikiyatristin Gizli Günlüğü

8

Gerçekten şaşırabileceğiniz durumları anlatan ve okurken ''vay anasını böyle hastalık mı olur?'' dediğim güzel bir kitap. Hem dili akıcı ve de insanı fazla sıkmıyor. Ben beğendim

Leyla ile Mecnun
Leyla ile Mecnun

7

Fuzuli'nin, bununla aynı adlı eserini okumadan önce güzel bir başlangıç olabilir. Bir oturuşta bitirebileceğiniz, resimlerle harmanlanmış ince bir kitap.

Germinal
Germinal

8

Yazar, maden işçilerinin, hayatlarını, çok güzel tasvir etmiş. Gerçekten okurken onların yaşam öykülerine hüzünleniyorsunuz. Okumanızı tavsiye ederim. Pişman olacağınızı düşünmüyorum.