nesterm, 13 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Taş Bina ve Diğerleri
Taş Bina ve Diğerleri

9

aslıya aşık olduğum kitap. Hislerim , hissettıklerim..olgular , ritüeller , varolmak , yüzeyseliğimiz ve hep eksik oluşumuz , yaşamaya direnmek liste uzarrr gider... tüyapta imza günü olacak kaçırmayın derim 8-16 kasım arasında şansımı deneyip bi imzasını almayı ve tanışmayı çok arzuladığım yazar..

Şairin Romanı
Şairin Romanı

6

Munga'nın yazdığı ilk roman... işin içinde şair olunca altı çizili cümleler bitmez... devamı gelir mi ümitsizim ya da gelsin mi ?? şiir yazmaya devam en iyisi bu galiba..

Koku
İçimizde Bir Yer
Masumiyet Müzesi
Masumiyet Müzesi

6

Klasik Orhan pamuk romanı tabi ki.Nedendir bilinmez pamuk’u her okuyuşumda bi yüzeysellik yazdıklarında bi matematiksel işlem okur burada tam bunu hissetsin hissini yaşıyorum.Titizlilik planlanmış cümleler bana yapmacık ve kelimelerle süslenmiş şekilde geliyor.O o kitaba gelince belki çok saçma gelicek kitap da baya altını çizdiğim cümleler paragraflar oldu ama sadece bunu paylaşmak geliyor… “Keskinlere gidip sofralarına oturduğum sekiz yılda ,Füsun’un 4213 adet sigara izmaritini saklayıp biriktirdim.”

Yabancı
Yabancı

8

alber camusss o dik yakalı paltosu içinde ağzında yarım bir sigara :) nadir yazarlarımdan birisi her kitabı kesinlikle okunmalı...

Bir Çift Yürek
Bir Çift Yürek

1

ilk sayfada bıraktığım tek kitap

« geri