esirma, 64 adet değerlendirme yapmış.  (1/10)
« geri  
Bridget Jones'un Günlüğü/ Deliriyorum Bu Çocuğa
Bridget Jones'un Günlüğü/ Deliriyorum Bu Çocuğa

10

Her zamanki Bridget işte sakar, beceriksiz ama komik ve zeki. 51 yaşında ama hala bizden. Hala ben:)

Matrix
Matrix

6

Küçük bir kitap ama zor okunuyor. Belki felsefe bilgimin az oluşundan , belki de çevirisi yüzünden bilemiyorum. Ama bazı önemli yerlere dikkat etmemi sağladı.Görünenin arkasındaki evren düşüncesi ve bunların çeşitleri ilginçmiş.

Şamanizmde Kutsal Rehberler "nagual sembolizmi"
Bir Sosyopatın İtirafları
Bir Sosyopatın İtirafları

6

Kendimin değil ama çevremdeki bazı insanların sosyopat olduğunu idrak ettim bu kitap sayesinde. Kitabın kusurlu tarafı kendi içinde tekrara düşmesi.

Kapitalizm: Bir Hayalet Hikayesi
Kapitalizm: Bir Hayalet Hikayesi

8

Arka kapak'tan: Bu kitap bir uyanış çağrısı: Ülkelerin değil ama yoksulların kaderi ortaktır. Daha fazla kar için dehşet verici boyutlardaki insan ve çevre katliamı, yerinden yurdundan edilme, baskıcı düzen. Sonuç ise yükseliş ve refah değil, daha fazla yoksulluk, daha fazla gelir eşitsizliği. Resmen boğazım düğümlendi okurken. Hindistan bizden betermiş ama yöntemler hep aynı

Satranç
Satranç

10

Bu kitap küçük bir mücevher

Putin - Yüzü Olmayan Adam
Putin - Yüzü Olmayan Adam

8

Putin'in hayat hikayesi özelinde Rusya yakın tarihini anlatan bu kitap değme macera romanlarından daha sürükleyici. Sonunu bildiğiniz halde okumaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bu arada Türkiye ve Rusya 'da otoktratik yönetimin geri gelişinin nasıl benzer yollar izliyor olması hikayeyi bizim için daha da ilginç kılıyor.

« geri