Serapis, 217 adet değerlendirme yapmış.  (1/31)
« geri  
Sarmaşık
Sarmaşık

10

O acı yüzleşmelerin en tatlılarından.

Kuşlar Yasına Gider
Kuşlar Yasına Gider

9

Kitabı uzun süredir merak ediyordum ama almak fırsat olmamıştı. Sonunda alıp okumaya başladığım gün hayran olmuştum ama yazarla ilgili haberler patlak verdi. Ne zamanlama ama! Açıklamasını da duyunca bir çırpıda bitiremedim kitabı. Öyle ara ara elime aldım. Kitabı okurken hayranlık duyuyordum. Bunu nasıl güzel ifade etmiş derken bir an haberler tekrar aklıma geliyordu. Kitap çok güzel. Dili, anlatımı nasıl gerçek. Bense kırgınım. Bu güzel kitabı keyifle bitirme hakkımı elimden aldığı için. Ama daha kötüsü çok kırgınım tüm yaptıkları için.

Kurtlarla Koşan Kadınlar
Batis'in Kahvesinde
Batis'in Kahvesinde

10

İçimizdeki sızıların, tenimizdeki kesiklerin kitabı... Bizden öncekilerin bedenimize miras bıraktığı acılar. Hatırlayalım diye... Çok güzelsin Şükrü Tül.

Hadula - Bir Ada Öyküsü
Berci Kristin Çöp Masalları
Berci Kristin Çöp Masalları

10

Latife Tekin'in Sevgili Arsız Ölüm'den sonra beni en çok etkileyen kitabı diyebilirim. Yoksulluğun ekonomik, sosyolojik sorunlarını öyle güzel anlatmış ki. Sanki bir sosyoloğum ve alan araştırmasında bu hikayeleri mahallenin yaşlı, genç, erkek, kadın tüm bireylerinden dinliyorum gibi. Masalsı yanı da harika.

Ermişin Bahçesi
« geri