aynadakipalyaço, 27 adet değerlendirme yapmış.  (1/4)
« geri  
Gazap Üzümleri
Gazap Üzümleri

8

Kapitalizmin kanlı dünyası denir ya hani, işte bu kitap başlangıcının da ne kadar zalim ve kanlı olduğunu gösteriyor. Bankaların, büyük mal(toprak) sahiplerinin, oto tamircilerin, kısaca elinde daha fazlasını elde etmek için fırsat olan herkesin ne kadar bencil ne kadar aç gözlü olabileceğini anlatan klasik. Benim tarzım olmayan çok da merak etmediğim bir kitaptı aslında. Bir şekilde elime geçti, okudum ve klasiklerin boşuna klasik olmadığını anladım.

Araz / Aşka Rüzgara Ayrılığa Zamana
Araz / Aşka Rüzgara Ayrılığa Zamana

7

Yeni bir yazarla tanıştım bu kitapla. Bir solukta okunan -içinde de şiir bulunan- şiirsel anlatıma sahip güzel bir kitap. Bazı cümleler vardı ki gerçekten sağlamdı altını çizmeden edemedim.

İstanbul Hatırası
İstanbul Hatırası

9

İstanbul'un tarihine, sokaklarına, kültürene doğru heyecanlı bir yolculuk İstanbul Hatırası. Bir kaç arkadaş beraber başlayıp okudukça sonuna dair tahminlerimizi saatlerce tartışığımız harika kitap. İstanbul'a dair her şeye olan merakımı inanılmaz arttırmış bir kitap. Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını okumamış olmama rağmen başyapıtı budur diye düşünüyorum.

Sis ve Gece
Sis ve Gece

8

Ahmet Ümitle tanıştığım kitaptır. Polisiyeye romanlarına olan ilgimi oluşturan kitaptır. Bir solukta okunabilecek sürükleyiciliğe sahip bir kitap. Merak etmekten kendinizi alamıyorsunuz.

80 Günde Devri Alem
80 Günde Devri Alem

8

Hangimiz yapmak istemedik ki o devri alemi

Üç Silahşörler
Sol Ayağım (Sol Ayağım, #1)
Sol Ayağım (Sol Ayağım, #1)

8

Büyük bir ilham kaynağı. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Kitabı okuduktan sonra buna inaniyorsunz. En azından ben inandım.

« geri