LaleninBahçesi, 21 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Maya'nın Günlüğü
Maya'nın Günlüğü

9

İsabel Allende zaten favori yazarlarımdandır. Eğer ''Ruhlar Evi''ni okumasaydım 10 yıldız verirdim:)

Çoluk Çocuk
Çoluk Çocuk

9

Kendimi bulduğum bir kitaptır neredeyse, Patti aya gidildiğinde büyüsünün bozulduğunu düşündüğünü anlatırken aynı şeyleri hissettiğimi hatta Kız Kulesi kullanıma açıldığında tüm gizemini yitirdiğini düşünmüştüm. Sağlam bir müzik bilgisi olanlar çok daha seveceklerdir kitabı...

İmza: Karın
İmza: Karın

10

yazarlarından biri olduğum için değil:)) gerçekten de okunması, okuyucunun 124 gerçek hayata dokunacağı için böyle yüksek bir puan verdim...Bazen gerçek,kurgudan çok daha çekicidir...

Rüzgarın Gölgesi (Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı, #1)
Rüzgarın Gölgesi (Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı, #1)

7

Rüzgarın Gölgesi; bir kitabın hikayesi....Yüksek tempolu bir kitap.Filmi olursa hiç şaşırmam ki bu konuda hep tahminlerim tutmuştur:))

Başucumda Müzik
Başucumda Müzik

7

Kürşat Başar yazım dilini çok iyi kullanıyor...Bir erkek nolarak da bir kadının romanını çok iyi yazmış...Özellikle kıyafet betimlerinde çok takdir ettim:)) Roman Menderes hükümeti devrinde geçen kırık bir aşk hikayesi...Hikayenin erkek kahramanının kim olduğunu kitabın sonunda anlıyoruz ancak...Okurken tahmin yürütülse de sonunda açıkça anlaşılıyor.

Aşk Kırgınları
Aşk Kırgınları

8

.Aşk Kırgınları...Nedim Gürsel ile Venedik'de kapı kapı dolaşıp Yüzyılın aşklarının geçtiği yollardan geçip,durakladıkları cafelerde soluklanıp,kaldıkları otellere gidip,otellerin pencerelerinden baktıkları manzaralara bakıyoruz...Thomas Mann, Louis Aragon, Ernest Hemingway, Alfred de Musset, George Sanda ve Marcel Proust gibi dünya edebiyatının ünlülerinin Venedik'de biten ya da başlayan aşkları... Çok keyif alarak okudum ama ilk 32 sayfasının geçen ay ki ''Sözcükler'' dergisinde yayınlanmış olması biraz garipti...Zaten küçücük bir kitap,kafadan 32 sayfasını okumuş olarak başladım:))

Safran Gökyüzü
Safran Gökyüzü

5

'Safran Gökyüzü'' kitabın ortasında ancak anlaşıldı isminin nereden geldiği...Kitap şu açıdan ilginç...Tek kahraman yok,olay örgüsü bir kişi etrafında dönmüyor. Birbirlerini 10 yaşından beri tanıyan üç kız arkadaş kiiii bu tanışıklık dönemlerini de yakinen takip ettik,10 yaşlarından itibaren. Kitap 50 yıllık bir zaman dilimini kaplıyor.

« geri