fndkkk, 739 adet değerlendirme yapmış.  (1/106)
« geri  
Dul
Dul

6

Sonu belli bunu bastan hissediyorsunuz. Bir suru karakter koymus yazar sasirtmak icin ama sonuc degismiyor. Sadece iyi bi manipulasyon nasil olur, saglam olmayan bir iradeyi , psikolojiyi nasil yikar onu gormek sasirtti beni.

Evernight Akademisi 5 - Balthazar
Evernight Akademisi 5 - Balthazar

5

Seriyi bitireli epey oldugundan bu kitaba baslayinca epey bocaladim. Karakterler tam oturmadi gibi, hatirladigim hatta merak ettigim kitap bu degilmis gibi hissettim acikcasi. O yuzden tekrar basa donup serinin ozetlerini okudum. Yanlis hissetmemisim diger 4 kitap Bianca ile ilgiliyken bu kitap Skye ile devam ediyor. Balthazar'in gecmisi vs falan tamam ama bi tik zorlama yazilmis bir kitap hissi uyandirdi bende. Balthazar fantazisi son bulmasin demis sanki yazar.

Sihirli Fırın
Sihirli Fırın

5

Yegenime aldim ama ona vermeden once yasina uygun olup olmadigini ogrenmek icin okumam gerekti. 9+ denmis yas icin ama bence 12 hatta 13 ustune daha uygun bir kitap. Kitapta 12 yasindaki bi cocugun hoslandigi cocuk, cevresinde gordugu birbirine acilamayan yetiskinler ve uygunsuz bazi kelimeler ve onaylanma istegiyle butun kasabayi birbirine katmasi var. Amerikalilar icin iliski yasi ya da yasananlar normal olabilir ama bizim cocuklarimiz icin o kadar da normal olmamali. Kapagi ve hikaye mantigi ilgi cekici diye aldim ama sanirim vermek icin biraz daha buyumesini beklemeliyim.

Irmağın Cinleri
Irmağın Cinleri

9

Cok begendim. Her sayfada merak ettim film izler gibi okudum. Cin dusuncesinin irlanda kulturune bu kadar islemis olmasi cok sasirtti beni. Sonuna kadar olacak diye beklerken cok daha realist bir son yazmis yazar. Daha fazlasi olsaydi keske.

Eşekarısı Fabrikası
Eşekarısı Fabrikası

4

Bu neydi boyle. Hayatimda boyle sadist ogeler iceren baska bir kitap daha okumadim. Yazar manyak mi ne bicim kitap yazmis saskinlik icerisindeyim.

Vedaya Zaman Yok (No Time for Goodbye, #1)
Vedaya Zaman Yok (No Time for Goodbye, #1)

9

Mukemmeldi. Ben bu zamana kadar boyle deli bir kurgu okumadim.

Derisi Olmayan Kız
Derisi Olmayan Kız

6

Yani polisiye kitaplarini cok severim ama bu kuzey avrupa edebiyatinin anlatim sekli cok vahsi. Manyak gibi bir kurgu olusturmus yazar, butun tuslara basmis gibi her turlu suc, olay ve istismar var. Okurken cidden cok zorlandim. Sinirim bozuldu durduk yere.

« geri