yazar düzenlemeleri
Meltem, 51 adet değişiklik yapmış.  (2/11)
Meltem, Baki Kalan Bu Kubbede... başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

Yayınevi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Timaş Yayınları
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 504
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
Dil düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Türkiye Türkçesi
11 yıl, 11 ay
Meltem, Baki Kalan Bu Kubbede... başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Baki Kalan Bu Kubbede..., Kubbede, bizleri 50lerin musiki dünyasıyla buluşturuyor. Türk musiki en büyük üstadlarıyla yaptığı söyleşilerin yanı sıra izlenimlerini, çok ilgi &ccdil;ekici çekici anılarını aktaran Sermet Sami Uysal, o dönemin musiki âlemini anlatıyor. Kimler yok ki... Selâhattin Pınar, Şükrü Tunar, Kadri Şençalar, Necati Tokyay, Yorgo Bacanos, Hüseyin Çoşkuner, Şekip Ayhan Özışık, Osman Nihat Akın, Cevdet Ccedil;ağla, Lütfi Güneri, Recep Birgit, Mustafa Çağlar, İrfan Özbakır, Necdet Tokatlıoğlu, Suzan Güven, Hamiyet Duygulu, Tahsin Karakuş, Ercüment Batanay, Münir Nurettin Selçuk, Yasâri Âsım, Zeki Müren, Neveser Kökdeş, Safiye Ayla, Hamiyet Yüceses, Emel Sayın, Müzeyyen Senar, Mustafa Kovancı, Gönül Yazar, Muallâ Gökçay, Şükran Özer, Âkile Artun, Memduh Cumhur, Esma Engin, Rikkat Uyanık, Sadi Hoşses, Nevzat Akay ve Celal Güzelses. 1950li yıllarda Sinema-Tiyatro-Musiki-Radyo, Haftalık Resimli PERDE, Sanatkârlar Postası, Yıldız ve Salon-Hollywood Sesi dergilerinde Yayın Yönetmenliği ve döneminin ünlü ses ve saz sanatçılarıyla çeşitli röportajlar yapan Uysal, sanat müziğimizin özellikle altın dönemini yaşadığı 1950–60 yılları arasında, ses ve saz sanatçılarıyla geçen yılları anlatıyor. Sanatçıları çok değişik yönleriyle ele alan yazar, musikiyle dolu günlerin atmosferini yeniden yaşatıyor bu eseriyle. Neredeyse unutulmaya yüz tutmuş birçok hanende ve sazendeyi anarak, geçmiş içinde bir yolculuğa davet ediyor. Her satırında nostaljinin dokusunu hissettiren eserde, yazar bizi pek çok sanatçının bilinmedik yönlerine de ışık tutuyor.
11 yıl, 11 ay
Meltem, Baki Kalan Bu Kubbede... başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Baki Kalan Bu Kubbede, bizleri 50lerin musiki dünyasıyla buluşturuyor. Türk musiki en büyük üstadlarıyla yaptığı söyleşilerin yanı sıra izlenimlerini, çok ilgi çekici anılarını aktaran Sermet Sami Uysal, o dönemin musiki âlemini anlatıyor. Kimler yok ki... Selâhattin Pınar, Şükrü Tunar, Kadri Şençalar, Necati Tokyay, Yorgo Bacanos, Hüseyin Çoşkuner, Şekip Ayhan Özışık, Osman Nihat Akın, Cevdet Ccedil;ağla, Çağla, Lütfi Güneri, Recep Birgit, Mustafa Çağlar, İrfan Özbakır, Necdet Tokatlıoğlu, Suzan Güven, Hamiyet Duygulu, Tahsin Karakuş, Ercüment Batanay, Münir Nurettin Selçuk, Yasâri Âsım, Zeki Müren, Neveser Kökdeş, Safiye Ayla, Hamiyet Yüceses, Emel Sayın, Müzeyyen Senar, Mustafa Kovancı, Gönül Yazar, Muallâ Gökçay, Şükran Özer, Âkile Artun, Memduh Cumhur, Esma Engin, Rikkat Uyanık, Sadi Hoşses, Nevzat Akay ve Celal Güzelses. 1950li yıllarda Sinema-Tiyatro-Musiki-Radyo, Haftalık Resimli PERDE, Sanatkârlar Postası, Yıldız ve Salon-Hollywood Sesi dergilerinde Yayın Yönetmenliği ve döneminin ünlü ses ve saz sanatçılarıyla çeşitli röportajlar yapan Uysal, sanat müziğimizin özellikle altın dönemini yaşadığı 1950–60 yılları arasında, ses ve saz sanatçılarıyla geçen yılları anlatıyor. Sanatçıları çok değişik yönleriyle ele alan yazar, musikiyle dolu günlerin atmosferini yeniden yaşatıyor bu eseriyle. Neredeyse unutulmaya yüz tutmuş birçok hanende ve sazendeyi anarak, geçmiş içinde bir yolculuğa davet ediyor. Her satırında nostaljinin dokusunu hissettiren eserde, yazar bizi pek çok sanatçının bilinmedik yönlerine de ışık tutuyor.
11 yıl, 11 ay
Meltem, Pegasus Sırrı başlıklı kitabın karakter bilgilerini düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster

Lang Reilly (yeni)

11 yıl, 11 ay
Meltem, Pegasus Sırrı başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Dan Da Vinci Şifresi kitabından daha gizemli, daha heyecanlı ve daha fazla merak uyandırıcı...Robert uyandırıcı…
Robert
J. RandisiDAN BROWNIN Randisi
DAN BROWN'IN
DA VINCI ŞİFRESİ KİTABININ HAYRANLARI PEGASUS SIRRINI SIRRI'NI ÇOK SEVECEKLER.Birisi SEVECEKLER.

Birisi
bir sırrı ne kadar süre saklayabilir? Peki ya eğer bu sır batı uygarlığının 2000 yıllık temel taşlarını yok edebilecek kadar önemli bir sır ise? Gregg Loomis tarafından yazılan bu kitapta işte böylesine nefes kesici bir olayın peşinden gidilmektedir.Amerikalı gidilmektedir.

Amerikalı
bir avukat olan Lang Reillynin Reilly'nin kız kardeşi olan Janet Holt Pariste Paris'te bir apartman dairesinde öldürülür. Reilly, kız kardeşinin ölümünün bir kaza sonucu olmadığını anlar. Janet öldürülmüştür ve Lang katilin kim olduğunu ve kız kardeşini öldürme nedenini araştırmaya başlar.Dan başlar.

Dan
Brown hayranlarına sevindirecek bir kitap. Hız sınırlarını aşan bir heyecan. Romanın kahramanı ne tür korkunç bir tehlikede olduğunun farkında olmasa da kız kardeşinin ölüm nedeninin aydınlatmak için karanlık dünyalara, binyıllardır saklanan ölümcül sırlara korkusuzca dalıyor. Nefesinizi tutun, Gregg Loomisin Loomis'in yeteneği sizi büyüleyecek. Bravo!Harriet Klausner Patlamalar Bravo!
Harriet Klausner
Patlamalar
sizi korkutmasın! Dahice kurgulanmış, oldukça akıcı, sürükleyici ve heyecan yüklü bir macera romanı. Fresh FictionBu romanı.
Fresh Fiction

Bu
kitapla göz kamaştırıcı bir başarıya imza atan Gregg Loomis yüksek derecede heyecan içeren bir gizem yaratmış. Bu yaratmış.
Bu
şöleni kaçırmayın!Tim kaçırmayın!
Tim
Davis New Mystery Reader
11 yıl, 11 ay