yazar düzenlemeleri
Williamelia, 24 adet değişiklik yapmış.  (1/5)
« geri  
Williamelia, Genç Elitler (Genç Elitler, #1) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

ONLAR HAYATTA KALANLAR, LİDERLER, SAVAŞÇILAR.ONLAR GENÇ ELİTLER.
Adelina Amouteru, ölümcül bir hastalıktan kurtulmuştur. On yıl önce ülkesini kasıp kavuran kanlı humma vücudunda tuhaf izler bırakmıştır. Fakat hastalığı atlatanların bazılarında, başka şeyler de kaldığı rivayet edilmektedir… Gizemli ve sıradışı yeteneklere kavuştuklarına inanılan bu insanların kimlikleri gizlidir ancak onlara Genç Elitler denmeye başlamıştır.Teren Santoro, Kral için çalışmaktadır. Engizisyon Mihveri’nin lideri olarak görevi, tehlikeli olduğuna inandığı Genç Elitler’i bulmak ve onlar ülkeyi yok etmeden onları yok etmektir ama aslında Teren hepsininkinden büyük bir sır saklamaktadır.Enzo Valenciano, Hançer Cemiyeti üyesidir. Bu gizli Genç Elit grubu, kendilerinden olanları Engizisyon Mihveri’nden önce bulmaya çalışmaktadır ama Adelina’yı bulduklarında onun şimdiye dek görmedikleri güçlere sahip olduğunu keşfedeceklerdir.Birbirinden apayrı savaşlar sürdüren bu üçlünün yolları hiç beklenmedik şekilde kesişecektir. Ancak hepsinin emin olduğu tek şey vardır: Karanlık bir intikam ve yok etme arzusuyla yanıp tutuşan Adelina’nın güçlerine bu dünyada yer yoktur.
“Bu
yoktur.

“Bu
kitabı eline alanlar büyülenmeye hazır olsun… Tabii bir de serinin devamına.”Booklist “Lu, karakterlerinin müthiş hatalar yapmasına izin vererek çıtayı gerçekten yükseltiyor… Tekrar tekrar ziyaret etmek isteyeceğiniz bir dünya.” New dünya.”
New
York Times Book Review  “Lu Review 

“Lu
‘romantizmle olgunlaşma’ formülünden çark ederek sevgi temasının içinde yer alan pek çok hissi tek tek ele almış… Bu kitapta ne Adelina ne de okurlar için huzur var. İhanet, ölüm tehditleri ve reddedilmenin hissedilmediği tek bir güvenli bölge bile yok.”Publishers Weekly  “Gerçekten yok.”
Publishers Weekly

“Gerçekten
sürükleyici fantastik eserlerin hayranları için kaçırılmaz bir fırsat.” Kirkus Reviews “On fırsat.”
Kirkus Reviews

“On
dördüncü yüzyılda ve korkunun güç anlamına geldiği bir dünyada geçen bu fantastik eserde Game of Thrones, X-Men’le karşılaşıyor. Bu epik fantazya her şeyin değişeceğinin rivayet edildiği ikinci kitabı dört gözle beklemenize sebep olacak.” Shelf Awareness “Heyecan olacak.”
Shelf Awareness

“Heyecan
yüklü ve dopdolu bu öyküde nabzınızı hızlandıracak dövüş sahneleri, kalbinizi durduracak kadar kıl payı kurtuluşlar ve yıkıma sürükleyen ihanetler var.”The var.”
The
Bulletin of the Center for Children’s Books “Lu, Books

“Lu,
Genç Elitler ve Adelina’nın hikâyesini örerken her sayfaya büyüsünü katmış. Hiçbir şey göründüğü gibi değil.”VOYA “Lu değil.”
VOYA

“Lu
unutulmaz ve büyüleyici bir tarihi fantazyayı, tüm gençlerin tecrübe ettiği kendini kabul sorunuyla boğuşan, güçlü bir kadın kahramanla harmanlamış. Bu yeni seri hem eski takipçilerini etkileyecek hem de yepyeni hayranlar edinmesini sağlayacak.”School sağlayacak.”
School
Library Journal
7 yıl, 3 ay
Williamelia, Kıvılcımla Alev Arasında (Işıltı Serisi 2) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

SEVGİLİ BÜYÜKANNEM FREDDIE BİR DEFASINDA BANA, DÜNYADAKİ TÜM KORKUYU VE DEHŞETİ ŞEYTAN'IN YARATTIĞINI SÖYLEMİŞTİ. FAKAT SÖYLEMİŞTİ.
FAKAT
ŞEYTAN'IN KENDİSİ DE BİR KERESİNDE KULAĞIMA, BİZİ KORKUTAN BİRİNİ, AĞLATAN BİRİNDEN ÇOK DAHA KOLAY AFFEDEBİLECEĞİMİZİ FISILDAMIŞTI. VE RIVER BANA HER İKİSİNİ DE YAŞATMIŞTI. O YAŞATMIŞTI.

O
günden sonraki aylarımı bekleyerek geçirdim. Yavaş yavaş çürüyen malikânemizin geniş verandasında, uçurumun dibindeki küçük gizli plajımızda, o hain misafir evinde... Üstelik sabırsızlanmaya başlamıştım. Geçen yaz, aşkı ve dehşeti aynı anda tatmıştım ve bu duygu damağımda hoş bir tat bırakmıştı. Şimdiyse bir yere gitmek istiyordum. Herhangi bir yere... Bir şeyler olsun istiyordum. Kemiklerime kadar korkudan titremek ve korkularımla yüzleşmek istiyordum. Yaralanmak istiyordum. Yara bere içinde kalmak...

"Gizemli bir adam, zeki bir kadın, soluk kesen bir kurgu." -Publishers Weekly

"Büyük harflerle: KIŞKIRTICI." -Kendare Blake
6 yıl, 11 ay
Williamelia, Kıvılcımla Alev Arasında (Işıltı Serisi 2) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

SEVGİLİ BÜYÜKANNEM FREDDIE BİR DEFASINDA BANA, DÜNYADAKİ TÜM KORKUYU VE DEHŞETİ ŞEYTAN'IN YARATTIĞINI SÖYLEMİŞTİ.
FAKAT ŞEYTAN'IN KENDİSİ DE BİR KERESİNDE KULAĞIMA, BİZİ KORKUTAN BİRİNİ, AĞLATAN BİRİNDEN ÇOK DAHA KOLAY AFFEDEBİLECEĞİMİZİ FISILDAMIŞTI. VE RIVER BANA HER İKİSİNİ DE YAŞATMIŞTI.

O
Sevgili büyükannem Freddie bir defasında bana,
dünyadaki tüm korkuyu ve dehşeti Şeytan’ın yarattığını söylemişti.
Fakat Şeytan’ın kendisi de bir keresinde kulağıma,
bizi korkutan birini, ağlatan birinden çok daha kolay
affedebileceğimizi fısıldamıştı.
Ve River bana her ikisini de yaşatmıştı.

O
günden sonraki aylarımı bekleyerek geçirdim. Yavaş geçirdim.
Yavaş
yavaş çürüyen malikânemizin geniş verandasında, uçurumun dibindeki küçük gizli plajımızda, o hain misafir evinde... Üstelik evinde...
Üstelik
sabırsızlanmaya başlamıştım. Geçen başlamıştım.
Geçen
yaz, aşkı ve dehşeti aynı anda tatmıştım ve bu duygu damağımda hoş bir tat bırakmıştı. Şimdiyse bir yere gitmek istiyordum. Herhangi istiyordum.
Herhangi
bir yere... Bir şeyler olsun istiyordum. Kemiklerime istiyordum.
Kemiklerime
kadar korkudan titremek ve korkularımla yüzleşmek istiyordum. Yaralanmak istiyordum. Yara istiyordum.
Yaralanmak istiyordum.
Yara
bere içinde kalmak...

"Gizemli bir adam, zeki bir kadın, soluk kesen bir kurgu." -Publishers Weekly

"Büyük harflerle: KIŞKIRTICI." -Kendare Blake
6 yıl, 11 ay
Williamelia, Ejderin Ateşi (Ejderha Serisi 5) başlıklı kitabın adını düzenledi

"Ejderin Ateşi" olan kitap adını "Ejderin Ateşi (Ejderha Serisi 5)" olarak değiştirdi.
6 yıl, 11 ay
Williamelia, Tokyo Ghoul (Tokyo Ghoul #3) başlıklı kitabın adını düzenledi

"Tokyo Ghoul 3" olan kitap adını "Tokyo Ghoul (Tokyo Ghoul #3)" olarak değiştirdi.
6 yıl, 9 ay