yazar düzenlemeleri
kedideli, 16 adet değişiklik yapmış.  (1/4)
« geri  
kedideli, Süper İyi Günler başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

İnsanlar kafamı karıştırıyor.

Bunun iki temel nedeni var.

İlk neden, insanların hiç kelime kullanmadan bir sürü şey söylemeleri. Siobham, tek kaşını kaldırmanın bir sürü anlama gelebileceğini söylüyor. Bu ifade "Seninle 'Seninle seks yapmak istiyorum." istiyorum.' anlamına gelebilirmiş, ayrıca "Biraz 'Biraz önce söylediğim şeyin aptalca olduğunu düşünüyorum." düşünüyorum.' demek de olabilirmiş.

Bu komik bir kitap olmayacak. Espri yapmasını bilmiyorum çünkü onları anlamıyorum.

Esrarengiz bir cinayet ve bu cinayeti aydınlatmaya çalışan, dünyanın en dikkatli dedektifi: Christopher John Francis Boone. 15 yaşındaki dedektifimiz, yaşadığı sokaktan öteye tek başına hiç gitmemiş ama astronot olmak istiyor, dünya üzerindeki bütün ülkeleri ve onların başkentlerini sayabiliyor bir de 7.507'ye kadar bütün asal sayıları...

İngiltere'de yayımlandığı günden itibaren satış rekorları kıran ve bugüne kadar 15 dile çevrilerek 32 ülkede okuyucuyla buluşan Süper İyi Günler sizin de favoriniz olacak.

Başından sonuna kadar sürükleyici bir tema çerçevesinde yazılmış olması nedeniyle benzerlerinden farklı olan bu kitabın otizm gibi anlaşılması çok zor ve ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan ailelerin çocukların daha iyi anlamalarında büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.
12 yıl, 2 ay
kedideli, Sylvia Plath'in Günceleri başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Yazılmış onca güzel şiir...Olağanüstü şiir.. Olağanüstü bir kişisel tanıklığa dayanan bir roman: Sırça Fanus...Başarılı hikayeler...Sıkı Fanus.. Başarılı hikayeler... Sıkı bir eğitim...Ünlü eğitim... Ünlü bir İngiliz şairle Ted Hugles'le yapılmış evlilik. İngiltere'de ve Boston'da geçen güzel günler...Ama günler... Ama bütün bunlardan sonra çok genç yaşta gelen ve hayranları ile dostlarını şaşırtan (belki de yakınlarını hiç şaşırtmayan) bir intihar. Sylvia Plath'ın Güncesi, bir yazarın lise çağlarından intiharına dek ilerleyen yaşamının içerden tanıklığı...Ürpertici tanıklığı... Ürpertici bir kitap.
12 yıl, 2 ay
kedideli, Sinema ve Modernlik başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 2 ay
kedideli, Aklın Büyük Yanılgısı başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 2 ay
kedideli, Siyah Gözler başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 2 ay