yazar düzenlemeleri
gaiptekises, 12 adet değişiklik yapmış.  (1/3)
« geri  
gaiptekises, Davet (Blue Bloods, #3) başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 9 ay
gaiptekises, Kayıp Kahraman (Olimpos Kahramanları #1) başlıklı kitabın karakter bilgilerini düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster

Jason (yeni)

JASON'ın bir sorunu var. Hafızasını tamamen kaybetmiş. Jason buraya nasıl geldi? Burası neresi? Hatta Jason kim? Hiçbir şey bilmiyor ama bir şeyden çok emin. Bu işte bir terslik var.

Piper (yeni)

PIPER bir sır saklıyor. Ünlü bir kişi olan babası üç gündür kayıp. Jason ve Leo'yla birlikte Melez Kampı adlı bir yere götürülüyor. İçinden bir his burada her şeyin açıklamasını bulacağınısöylüyor ama her şeyi öğrenmek isteyip istemediğinden emin değil.

Leo (yeni)

LEO çok becerikli. Melez Kampı'na yerleştirildiği, alet edavatla dolu kulübeyi görünce kendini hemen evinde hissediyor. Kulübe arkadaşları bir tanrının oğlu olduğunu iddia ediyor. Bunun sürekli hayaletler görmesiyle bir ilgisi olabilir mi acaba?

12 yıl, 8 ay
gaiptekises, Kayıp Kahraman (Olimpos Kahramanları #1) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Yunan efsaneleri günümüzde yaşamaya devam ediyor! Percy Jackson ve Olimposlular macerasından sonra yepyeni bir seri başlıyor: Olimpos Kahramanları. İlk beş kitabın sonunda, büyük bir savaşın ardından Melez Kampı'nda bıraktığımız dostlarımız, yen, melezlerle birlikte yepyeni bir serüvene adım atıyorlar. Ancak büyük bir sorun var: Perccy Jackson kayıp! İşte Olimpos Kahramanları serisinin ilk kitabı Kayıp Kahraman'da tanışacağımız üç yeni melez: JASON'ın bir sorunu var. Hafızasını tamamen keybetmiş. Jason buraya nasıl geldi? Burası neresi? Hatta Jason kim? Hiçbir şey bilmiyor ama bir şeyden çok emin. Bu işte bir terslik var. PIPER bir sır saklıyor. Ünlü bir kişi olan babası üç gündür kayıp. Jason ve Leo'yla birlikte Melez Kampı adlı bir yere götürülüyor. İçinden bir his burada her şeyin açıklamasını bulacağınısöylüyor ama her şeyi öğrenmek isteyip istemediğinden emin değil. LEO ok becerikli. Melez Kampı'na yerleştirildiği, alet edavatla dolu kulübeyi görünce kendini hemen evinde hissediyor. Kulübe arkadaşları bir tanrının oğlu olduğunu iddia edyor. Bunun sürekli hayaletler görmesiyle bir ilgisi olabilir mi acaba?
12 yıl, 8 ay
gaiptekises, Aniden Shakespeare başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

İKİ KİŞİDEN BİRİSİ FAZLA!


Bir kadınla bir erkeğin hayatı paylaşması zaten zor. Fakat bir kadın ve bir erkek aynı zamanda bir bedeni de paylaşırlarsa ortaya harika bir kaos çıkar!

Aşk acısı yaşayan Rosa hipnoz seansı sırasında geçmiş hayatına bir yolculuk yapar ve ruhu o esnada düello yapmakta olan bir adamın bedenine girer.

Yıl 1594'tür ve adam da William Shakespeare. Rosa'nın günümüze geri dönebilmesi için bir şart vardır. Gerçek aşkın ne olduğunu öğrenmek zorundadır. Bu kolay bir görev değildir. 16. yüzyılda Londra’da bir erkek olarak yaşamanın dışında, bedeninin bir kadın tarafından kontrol edilmesinden pek de hoşlanmamış olan Shakespeare ile de baş etmek zorundadır. Aynı bedenin içinde mücadele ederlerken dünya tarihinin en ilginç aşk hikâyelerinden birini yaşarlar...
12 yıl, 7 ay
gaiptekises, Sorun Bende Değil, Sende başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

“Bir kitap okudum hayatım değişti diyebilmeyi çok isterdim. Ama bir adam tanıdım ve hayatımın içine etti.”



Siz hangisisiniz? Hayatının içine edilen “o kadın” mı? Yoksa bahsedilen “o adam” mı?
Yoksa ikisi de olmak istemediğiniz için ne yapacağını bilemeyenlerden misiniz?

İşte size aşkın ve aşksız kalmanın acısı, komiği; sorusu ve cevabı. Aşkın pembesi hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı.
Dişi bir Freud’un pembe koltuğuna uzanıp; dilerseniz kıkırdayın, dilerseniz öfkenizi katmerlendirip kalbinizle aklınıza bir ayar tutturun.
12 yıl, 7 ay