yazar düzenlemeleri
Marius, 7 adet değişiklik yapmış.  (1/2)
« geri  
Marius, Yokyer başlıklı kitabın adını düzenledi

"Yokyerde" olan kitap adını "Yokyer" olarak değiştirdi.
12 yıl, 9 ay
Marius, Ejderhanın Kemikleri başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Çok satan Ejderha Mızrağı, Karakılıç ve Ölüm Kapısı dünyalarının arkasındaki yaratıcı beyinler Ejdergemileri dünyasında geçen yeni bir fantastik epik için bir araya geldiler. Deniz akıncısı Skylan Ivorson tüm Vindrasi klanlarının Şefler Şefi olmayı hak ettiği kanısındadır, zira savaş tanrısı Skoval tarafından kutsanmıştır. Fakat bazen bir takdis, kılık değiştirmiş bir lanetten başka bir şey değildir. Skoval ile diğer kadim tanrılar güce aç yeni nesil tanrılar tarafından kuşatma altına alınmışlardır. Onları durdurmanın anahtarı Vektia Ejderhaları'na dünyanın yaradılışı sırasında Ejderha Tanrıça Vindrash tarafından yaratılan ilk ejderhalara ait Beş Kemik'te yatmaktadır. Fakat bu kemiklerin nerede olduğu tanrılar için bile bir gizemdir. Beşini birden ortaya çıkarma görevi Ejderha Tanrıça'nın seçilmiş halkı olan Vindrasilere kalacaktır. Bu yalnızca dünyayı kurtarmaya yönelik bir görev değildir, ayrıca kefaret tanrıların kadim hatası kadar genç kahraman Skylan'ın kibrinin kefareti içindir de.
12 yıl, 9 ay
Marius, Ejderhanın Kemikleri başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 9786053750932
Yayınevi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali İthaki Yayınları
Yayın yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 2010
Yayın ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Kasım
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 661
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
Dil düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Türkiye Türkçesi
12 yıl, 9 ay
Marius, Cesur Yeni Dünya başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

Yayınevi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali İthaki Yayınları
Yayın yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 1999
Yayın ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Haziran
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 332
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
Dil düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Türkiye Türkçesi
12 yıl, 9 ay
Marius, Aynanın Diğer Tarafında başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Her başlangıç için bir son adanır, Aynanın Diğer Tarafında. Mucize dilencilerinin rüyalarının gerçekliğinde başlayan sonda, söz sahibi olan kelimelerin izi sıçramıştır, yazılmış her satıra. Hakikatin dar kalıplara sıkıştığı anda yürüyen hayaller bulaşmıştır bu kez onların ellerin. Çıkış kimi zaman isyandadır, kimi zaman boşlukta… Onlar ki kahramanlarını kendileri yaratırlar!

Vulcania’da efsaneler bazen bir kılıcın ucunda dizilirler, bazen de lanetli bir kitabın isli satırlarında erirler. Çekici düşlemlerin içinde sorgulananlar, karamsarlığın prangalarına tutsak yaşamlar için körüklenirler. Hayal kırıntılarından doğanların, gerçek denilene hitabından kopan kasırganın yürüdüğü yollarda patlayan düşüncelerin karmaşasadır bu…

Şüpheyle örülmüş bir kesinliğin sunduğu macerada, büyünün ve gücün açtığı yaradan sızan kanın bıraktığı izlerde yanan yaprakların dilidir Aynanın Diğer Tarafında. Okunmak istenilen kelimelerin mürekkepleridir avuçlara dokunan. Anlamsızlığa bindirilmiş anlamlar ve anlamlara bindirilmiş anlamsızlıkların sesini ahenkle taşıan fantastik bir romandır bu kitap.

…Bir adım atsa kırılacak ayna. Altın gözlülerin ellerinden dökülürken efsaneler, haykıracak tüm yeryüzü. Kader bir cinayet işleyecek, suçluyu yaratmak için. Ve umut bir günah işleyecek, kahramanı yaratmak için. Küstah bir son başlangıçlar için.Aynanın Diğer Tarafında, yokluğu varlığa kanıtlamak için…
12 yıl, 9 ay