yazar düzenlemeleri
Siyam, 29 adet değişiklik yapmış.  (3/6)
Siyam, Zengin ve Yoksul başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
11 yıl, 3 ay
Siyam, Kumarbaz ve Ahlaksız başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Giorgio çok başarılı ve umut vaat eden bir hukuk öğrencisidir. Aynı zamanda ailesinin gurur kaynağı, arkadaşları tarafından çok sevilen, oldukça sosyal biridir. Bir gün bir arkadaş partisinde Francesco ile tanışır. Ve hayatı asla eski gibi olmayacaktır…

Francesco hayatını, kumarla daha doğrusu hile ile kazanmaktadır. Giorgio ile tanıştıkları gece onu da bir kumar partisine götürür. Kumar konusunda pek bir bilgisi olmayan Giorgio, o gece çok para kazanır. Ama bu bir rastlantı mıdır?

Francesco bu geceden sonra onu da düzenlediği kumar gecelerine sokar ve iyi bir ikili oluştururlar. Zengin fakir demeden, bütün kumar meraklılarını ağlarına düşürürler. Oyun mekanları bazen bir zengin villası, bazen de basit bir meyhane köşesi olur. Ama sonuç hep aynıdır.

Bütün dostlarını, güzel okul hayatını hatta ailesini bile yavaş yavaş kaybetmeye başlayan Giorgio, bu korku veren girdaba iyice kendini kaptırır. Ruhunun bilinmeyen derinliklerine iniş durdurulamaz noktaya gelir.
11 yıl, 3 ay
Siyam, Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar başlıklı kitabın adını düzenledi

"HepHer Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar " olan kitap adını "Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar" olarak değiştirdi.
11 yıl, 3 ay
Siyam, Emine - Fay Kırığı 2 başlıklı kitabın adını düzenledi

"Fay Kırığı Emine" olan kitap adını "Emine - Fay Kırığı 2" olarak değiştirdi.
11 yıl, 2 ay
Siyam, Emine - Fay Kırığı 2 başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

1979'da Milliyet Roman Ödülü'ne layık görülen "Issızlığın Ortası" romanından beri siyasal romanın ustası kabul edilen Mehmet Eroğlu, Türkiye'nin siyasal, toplumsal ve kültürel anlamda yaşamakta olduğu büyük fay çatlamasını anlattığı "Fay Kırığı Üçlemesi"nin ikinci kitabı olan "Emine" başlıklı bu romanında, bir yandan aşkı yaşamak ile hayat tarzı arasında sıkışan bireylerin kaderlerini ustalıkla çizerken, öbür yandan Müslüman hareketin iktidardaki liberal kanadından daha farklı, toplumcu bir damara yönelik koluna eğilerek, yeni tartışmaların kapısını aralıyor...
11 yıl, 2 ay