Takip Ettikleri

jokersin

O muhteşem ağaçlardan da ancak bu kadar şahane şeyler çıkması uygun olurdu: kitaplar. Çiçekler, yapraklar, kuşlar hiç şikayetçi değiller.
87 kitap okumuş. 65 takip edeni, 22 takip ettiği var.

pofudukk

122 kitap okumuş. 6 takip edeni, 7 takip ettiği var.

Profil Resmi

mavibirbulut

9 kitap okumuş. 21 takip edeni, 74 takip ettiği var.

Merve Kunak

98 kitap okumuş. 51 takip edeni, 48 takip ettiği var.

hayaletsatırlar

122 kitap okumuş. 64 takip edeni, 8 takip ettiği var.

Jeliboni

Barış Bıçakçı'nın da dediği gibi "Güzel bir kitap okumak ve ömrümün geri kalanını o kitabı okuduğum yerde geçirmek istiyorum.İnsan güzel bir kitap okuduğu yerden nasıl ayrılabilir?"
359 kitap okumuş. 54 takip edeni, 26 takip ettiği var.

kebikeç

Rivayet odur ki; Kebikeç kitap kurtlarının efendisi imiş. Onun tılsımı, büyülü sözleri bir kitabın kemirilip yok edilmesine engel olurmuş. Bu yüzden kitaplarını çok sevenler, her bir sayfasını gözünden bile sakınanlar tüm kitaplarının ilk sayfasına "Ya Hafız Ya Kebikeç!" yazar ve böylece bu tılsımla kitaplarını korurlarmış. Öyleyse, yeryüzünde her şeyden daha samimi, her canlıdan daha dost, gönül ve fikir dünyasının anahtarı olan kitapları koru ve sakın ya Kebikeç!
344 kitap okumuş. 51 takip edeni, 34 takip ettiği var.

Profil Resmi

tugcediyebiri

49 kitap okumuş. 5 takip edeni, 12 takip ettiği var.

korayklnc

1988 yılının aralık ayında soğuk bir sabahta Şişli Etfal Hastahanesi'nde dünyaya geldim. İlkokulu Kuvayi Milliye İlköğretim okulunda, liseyi Yabancı Dil Ağırlıklı Şişli Kurtuluş Lisesi'nde okudum. Üniversite'de ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde İktisat okuyarak tamamladım. Şu an aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İktisat Anabilim Dalında yüksek lisans yaparak eğitim hayatıma devam etmekteyim. Ayrıca Anadolu Üniversitesi'nde de Dış Ticaret okumaktayım. Bilginin paylaşılması taraftarıyım ve paylaşmktan da büyük keyif alan bir insanım. Burada benim not defterime giren herşeyi paylaşcağım. Söz uçar yazı kalır, uçmadan tutmak lazım demişler.
14 kitap okumuş. 30 takip edeni, 75 takip ettiği var.

Profil Resmi

karabalık

'' İyi kitaplar dışında kimse elimden tutmadı.''
191 kitap okumuş. 42 takip edeni, 27 takip ettiği var.

1 ile 10 arası gösteriliyor, toplam 65 kişi.
geri