zeynep9807

Profil Resmi
1 takip ettiği ve 5 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
zeynep9807 bir gruba katıldı.
Kitap Tavsiyesi ve Fikir Alışverişi

Bazen elimizde birçok kitap oluyor ve hangisini okuyacağımıza karar veremiyoruz. Bazen de canımız bir kitap okumak istiyor ama bu kitabın ne olduğuna dair bir fikrimiz olmuyor. İşbu sebeple kurulan bu grupta, okuduğumuz kitaplar hakkında birbirimize yardımcı olabilir, okumak istediğimiz kitaplar hakkında fikir teatisinde* bulunabiliriz diye düşündüm.

* Hep cümle içinde kullanmak istemiştim buraya kısmetmiş.

Bazen elimizde birçok kitap oluyor ve hangisini okuyacağımıza karar veremiyoruz. Bazen de canımız bir kitap okumak istiyor ama bu kitabın ne olduğuna dair bir fikrimiz olmuyor. İşbu sebeple kurulan bu grupta, okuduğumuz kitaplar hakkında birbirimize ... tümünü göster

11 yıl, 3 ay
Profil Resmi
zeynep9807 bir yazarı favorilerine ekledi.

Julia Quinn 1970 doğumlu ABD'li Bestseller aşk romanı yazarıdır.
Asıl adı Julie Cotler Pottinger olan yazar, kitaplarının başarılı yazar Amanda Quick ile aynı raflarda olmasını istediği için Julia Quinn takma adını kullanmıştır.
Romanları 13 farklı dile çevrilen yazar New York Times çok satanlar listesine dokuz kez girdi.

Kariyeri:
Harvard ve Radcliffe Üniversitelerinde tarih ve sanat eğitimi almıştır.Önceleri hukuk sonra tıp eğitimi almaya karar veren Quinn, Ben & Jerry isimli romanı okuduktan sonra bir roman yazmaya karar verir.

Yale Üniversitesinde Eczacılık ya da Columbia Üniversitesinde Fizyoterapi okumak arasında kalmışken, yazdığı ilk iki roman olan Splendid ve Dancing at Midnightın yayın evi tarafından basılacağı haberini alır. Eczacılık ya da tıp eğitimi almayı kenara koyup kitap yazmaya devam eder.

Julia Quinn 1970 doğumlu ABD'li Bestseller aşk romanı yazarıdır.
Asıl adı Julie Cotler Pottinger olan yazar, kitaplarının başarılı yazar Amanda Quick ile aynı raflarda olmasını istediği için Julia Quinn takma adını kullanmıştır.
Romanları 13 fark... tümünü göster

11 yıl, 3 ay
Profil Resmi
zeynep9807 kütüphanesine ekledi.
Seni Kalbime Yazdım (Legend of the Four Soldiers, #3)

Yaralı Bir Kalp

Münzevi Sör Alistair Munroe, Amerikan kolonilerinden hem ruhuna hem de bedenine aldığı yaralarla döndüğünden beri kalesinden dışarıya hiç çıkmamıştır. Ancak gizemli bir güzellik onun kapısında belirdiğinde, yıllarca içinde gizleyip bastırdığı tutkuları uyanmaya başlar.

Gizemli Bir Geçmişi Olan Güzele

Dillere destan güzellikteki Helen Fitzwilliam'ın geçmişinde yaptığı hatalardan kaçışı, onu lüks sosyete hayatından, harap olmuş bir İskoç şatosunda oda hizmetçiliği yapmaya kadar sürükler. Yine de Helen, yeni bir hayata başlamaya ve hem tozların hem de vahşi bir adamın onu korkutup kaçırmasına izin vermemeye kararlıdır.

En gizli arzularını dizginleyebilmesi için güvenebilir mi?

Helen'in güzelliğinin ardında, Alistair cesur ve duygusal bir kadın keşfeder. Onun aksiliğinden ya da yara izlerinden korkup uzaklaşmayacak bir kadın... Fakat Alistair tam gerçek aşka inanmaya başladığında, Helen'in gizemli geçmişi onları ayırmakla tehdit eder. Artık "vahşi adam" ve "güzel kadın" bulabileceklerine asla inanmadıkları bir şey için savaşmak zorundadırlar: Ömür boyu mutluluk...

"Mükemmel ayrıntılarla süslü, tarihî bir romans!"

-Chicago Tribune-

"Bitmesini hiç istemedim!"

-Julia Quinn-(Tanıtım Bülteninden)

Yaralı Bir Kalp

Münzevi Sör Alistair Munroe, Amerikan kolonilerinden hem ruhuna hem de bedenine aldığı yaralarla döndüğünden beri kalesinden dışarıya hiç çıkmamıştır. Ancak gizemli bir güzellik onun kapısında belirdiğinde, yıllarca içinde gizleyip... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 3 ay
Profil Resmi
zeynep9807 kütüphanesine ekledi.
Ya Hep Ya Hiç

Karanlık ve korkutucu

Lady Tess, Remmington Kalesini üvey babasından geri almanın bir yolunu ararken, bunun kötülüğüyle ün salmış bir savaş lorduyla evlenmek olacağını hiç düşünmemişti. Acımasız ve korkusuz Kenric Montague yenilgiyi hiçbir zaman kabul etmemişti ve şimdi Tessin ona bağlılığını ve sadakatini istiyordu. Fakat Tess, onu korumaya ant içmiş ve içindeki en tehlikeli arzuları uyandıran bu adama nasıl teslim olacaktı?

Güzel ve masum

Savaş yaraları ve doğumunun ardındaki karanlık gerçek sebebiyle Kenric asla evlenmeyecekti. Tess karşısında dayanılmaz bir tutkuya kapılan Kenric, karısının onu yumuşak başlı bir adama çevirmesine asla izin vermeyecekti. Fakat onları ayırmak için düzenlenmiş hain bir plan karşısında Kenric hayatını tehlikeye atarak sevdiği kadını korumak için elinden geleni yapacaktı.

Karanlık ve korkutucu

Lady Tess, Remmington Kalesini üvey babasından geri almanın bir yolunu ararken, bunun kötülüğüyle ün salmış bir savaş lorduyla evlenmek olacağını hiç düşünmemişti. Acımasız ve korkusuz Kenric Montague yenilgiyi hiçbir zaman ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 3 ay
Profil Resmi
zeynep9807 kütüphanesine ekledi.
Sana Teslim Oldum

Kolay zaferlerden, boş zevklerden bıkıp usanmış tecrübeli bir çapkın olan Ashcroft Kontu Tarquin Valenin içgüdüleri, karşısına aniden çıkıveren taşralı dul Diana Carricke karşı dikkatli olmasını söyler. Fakat kadın utanmaz ısrarcılığıyla, yakışıklı ve günahkâr lordu tamamen gafil avlar. Enfes bir kadındır ve tüm baştan çıkarıcılığıyla lorda sevgilisi olmak istediğini söylemiştir! Ancak Ashcroftun ilgisini asıl çeken, Diananın cüreti ya da güzelliği değil, yüzündeki şehvetli maskesinin ardında hissettiği masumiyetidir.
Sona erdiğinde kendisini özgür kılacak bu baştan çıkarma serüvenine büyük bir kararlılıkla atılan Diana, gözlerini çapkınlıklarıyla nam salmış Ashcroft Kontunun üzerine diker; bu esrarengiz hovardanın, şeytani bir günahkârlık dışında herhangi bir özelliği olabileceğini aklının ucundan bile geçirmez. Fakat yakışıklı asilzadenin dudakları büyüleyici, parmakları sarhoş edicidir Hatta ne pahasına olursa olsun saklaması gereken o tehlikeli sır bile Dianayı Ashcroftun karanlık cazibesinden koruyamaz.
Ne yaptıklarını bilmeseler de büyük bir coşku içerisinde ateşle oynamaya başlamışlardır. Artık fitil ateşlenmiştir ve hiçbir kaçış yoktur Teslim olmak dışında!

Kolay zaferlerden, boş zevklerden bıkıp usanmış tecrübeli bir çapkın olan Ashcroft Kontu Tarquin Valenin içgüdüleri, karşısına aniden çıkıveren taşralı dul Diana Carricke karşı dikkatli olmasını söyler. Fakat kadın utanmaz ısrarcılığıyla, yakışıklı v... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 3 ay
Profil Resmi
zeynep9807 kütüphanesine ekledi.
Majestenin Emriyle (The Three Graces #1)

Graydon'ın Üç Güzeli
olarak bilinen soylu kız kardeşler uğursuz bir laneti taşımaktadır: Âşık olmadan onlarla nişanlanan her erkeğin akıbeti ölümdür...
Lady Isabel Milton, Tudor kralı tarafından tahta bağlılığı sebebiyle Sör Rand Braesford'a ödül olarak verildiğinde büyük bir hüsrana uğrar.
Tutku dolu bu güçlü adam derhal kocalık haklarını talep eder, Isabel'e ise sadece bundan keyif almayı ummak düşer. Ancak gençlik ve kudret, Braesford'un bu lanetten kurtulmasına yetmeyebilir...

Braesford, Kral Henry'yi işaret eden iğrenç bir suçla hapsedilir ve Isabel'e özgürlüğü teklif edilir. Fakat bunun bir bedeli vardır. Isabel,
Braesford'un kaderini tayin edecek, onu idama yollayacak ve evliliğin tüm kısıtlamalarından kurtulmasına sağlayacak güce sahiptir. Ne var ki Rand'i tanıdıkça onun suçsuz olduğuna ikna olmaya başlar ve gizemli eşi hakkındaki gerçekler ortaya çıktıkça hiç ummadığı şekilde ona âşık olur.

"Unutulmaz bir aşkın detaylarına gömüleceksiniz."
Romantic Times Book Reviews

"Jennifer Blake aşk romanlarının muhteşem yazarı."
Romance Reviews Today

"Jennifer Blake okuyucularından kazandığı tüm saygıyı ve hayranlığı hak ediyor. Hayranları kitaplarının sayfalarında onları bekleyen bir zevk dünyası olduğunu biliyor."
A Romance Review

Graydon'ın Üç Güzeli
olarak bilinen soylu kız kardeşler uğursuz bir laneti taşımaktadır: Âşık olmadan onlarla nişanlanan her erkeğin akıbeti ölümdür...
Lady Isabel Milton, Tudor kralı tarafından tahta bağlılığı sebebiyle Sör Rand Braesford... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 3 ay
Daha Fazla Göster

zeynep9807 şu an ne okuyor?

zeynep9807 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.