zeeyneep

2 takip ettiği ve 21 takip edeni var. 255 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

zeeyneep bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
zeeyneep okumuş.
Sır Gibi Sakladım (Hellions of Halstead Hall, #3)

Yakışıklı bir hovarda Minerva'ya büyükannesinin ültimatomunu yerine getirmesi için kendisiyle evlenmeyi teklif ettiğinde, Sharpe ailesinin başına buyruk kızı, hem mirasını koruma altına alacak hem de bu yakışıklı adamın hayal gücünü harekete geçirecek kışkırtıcı bir karşı teklifte bulunur.

Leydi Minerva Sharpe, büyükannesinin taleplerinin önüne taş koyacak mükemmel bir plana sahiptir: bir hovardayla nişanlanmak! Kuşkusuz, büyükannesi bir çapkınla evlenmesine göz yummaktansa, evlilik şartına bağladığı mirasını serbest bırakacaktır. Peki Minerva'nın sözde koca adayı rolünü, yine kendisinin yazdığı popüler gotik romanlardaki yakışıklı casusa ilham vermiş olan vahşi avukat Giles Masters'tan daha iyi kim oynayabilir? On dokuzuncu yaş gününde Giles Masters'tan aldığı tutkulu öpücüğün anısı hâlâ dudaklarında olsa da, böyle bir hovardayla evlenmek şöyle dursun, ona gönlünü kaptırmak gibi bir niyeti bile yoktur. Ama hakkında çok az şey bildiği bu adam, aslında hükümet adına çalışan bir gizli ajandır. Minerva'nın anne babasının ölümlerinin ardındaki gizemi araştırmak için güç birliği yapmaya karar verdiklerinde, sahte nişanlılıkları da alev alev yanan bir tutku oyununa dönüşür. Minerva daha sonra Giles'ın gizli ikili yaşamını keşfederken, Giles da onun kalbine tekrar girebilmek için mesleğinin kurnaz numaralarının hepsini kullanmak zorunda kalır.

Yakışıklı bir hovarda Minerva'ya büyükannesinin ültimatomunu yerine getirmesi için kendisiyle evlenmeyi teklif ettiğinde, Sharpe ailesinin başına buyruk kızı, hem mirasını koruma altına alacak hem de bu yakışıklı adamın hayal gücünü harekete geç... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
zeeyneep bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
zeeyneep okumuş.
Gece Yarısı Çığlığı (Gece Yarısı Nesli, #4)

Gazeteci Dylan Alexander için her şey onu sırların ortasına atan gizli bir mezarın keşfiyle başlar. Ancak hiçbir şey, gölgelerin arasından çıkıp onu karanlık tutkularının ve sonsuz gecelerin sürdüğü dünyasına çeken, yaralı ve öldürücü biçimde çekici adam kadar tehlikeli değildir.

Büyük bir ihanetin ardından acı ve öfkeyle yaşayan savaşçı Rio, hayatını Issızları avlamaya adamıştır. Hiçbir şeyin ona engel olmasına izin vermeyecektir -özellikle de tüm vampir ırkını ortaya çıkarma gücüne sahip olan ölümlü bir kadının. Çünkü kadim bir kötülük uyandırılmıştır ve ufukta büyük bir isyan yükselmektedir. Kendi geçmişiyle ilgili şaşırtıcı bir sır açığa çıkarken Dylan, Rio’nun dokunuşu karşısında zayıf düşer. Şimdi Dylan, gece yarısı krallığını geride bırakmak ya da gerçek tutku ve sonsuz zevki ona tattıran adam uğruna her şeyi riske atmak arasında bir seçim yapmak zorundadır…

“Merak uyandırıcı, baştan çıkarıcı, erotik…”

J. R. Ward

“Öfke, ihanet ve bağışlayıcılığın sınırlarını keşfedeceksiniz.”

Romantic Times

Gazeteci Dylan Alexander için her şey onu sırların ortasına atan gizli bir mezarın keşfiyle başlar. Ancak hiçbir şey, gölgelerin arasından çıkıp onu karanlık tutkularının ve sonsuz gecelerin sürdüğü dünyasına çeken, yaralı ve öldürücü biçimde çekici ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
zeeyneep bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
zeeyneep okumuş.
Bana Aşkını Söyle (Legend of the Four Soldiers, #2)

Baştan çıkaran bir arzu onları esir almıştı...

Melisande Fleming uzun zamandır gizliden gizliye Lord Vale'i sevmektedir. Lord'un başka kadınları ustalıkla baştan çıkarmasını ve onlarla flört etmesini uzaktan izler. Uslanmaz bir sosyete çapkını olan Lord, bu sevginin farkında bile değildir.

Evlilik gününde terk edilen Lord Vale umutsuz bir keder içindeyken karşısına çıkan Melisande, sürpriz biçimde Lord'a evlilik teklifinde bulunur.

Gizemli bir kadın olan Melisande mutluluğa kavuşabilecek midir? Beklenmeyen bir evlilik, bu iki insanı kendi geçmişleriyle ve en gizli tutkularıyla baş başa bırakır. Lord Vale ya kendi geçmişine ait sırları karısıyla paylaşacak ya da onu kaybetmeyi göze alacaktır.

Baştan çıkaran bir arzu onları esir almıştı...

Melisande Fleming uzun zamandır gizliden gizliye Lord Vale'i sevmektedir. Lord'un başka kadınları ustalıkla baştan çıkarmasını ve onlarla flört etmesini uzaktan izler. Uslanmaz bir sosyete ç... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 5 ay
Daha Fazla Göster

zeeyneep şu an ne okuyor?

zeeyneep şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (3 yazar)

Favori yazarı yok.