tugcerv

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
tugcerv şu an okuyor.
Gençler İçin Alparslan 1071

Anadolu^nun KapısıAçılıyorMalazgirt ovasında kılman Cuma namazından sonra bütün erler birbirleriyle helal leşmişti. Alparslan beyaz bir elbise giymişti. Askerlerine dönerek; Askerlerim; Burada Allahtan başka bir sultan yoktur. Emir vĞ kader tamamiyle Onun elindedir. Bu sebeple benimle birlikte savaşmakta veya savaşmamak için uzaklaşmakta serbestsiniz. Ben de sizlerden biriyim ve sizinle birlikte sav^acağım. Eğer burda şehit düşecek olur¬sam bu elbise kefenim olsun, beni vurulduğum yere gömün..

Anadolu^nun KapısıAçılıyorMalazgirt ovasında kılman Cuma namazından sonra bütün erler birbirleriyle helal leşmişti. Alparslan beyaz bir elbise giymişti. Askerlerine dönerek; Askerlerim; Burada Allahtan başka bir sultan yoktur. Emir vĞ kader tamamiyle... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
tugcerv okumuş.
Kusursuz Tuzak (Quincy & Rainie, #6)

“Ürkütücü! Kalpleri durduran, muhteşem bir gerilim.”
Harlan Coben

New York Times’ın en çok satan romanları arasında yer alan Saklambaç ve Tek Başına’nın yazarı Lisa Gardner bizleri bu kez, bugüne değin sunduğu en karşı konulmaz ve en dehşet verici katilin zehirli ağına sürüklüyor.

“Tüyler ürpertici”
People magazine

“Duygu yüklü bir gerilim.”
Chicago tribune

“Sürükleyici.”
Wall street journal

“Nefes kesen bir tempo”
Denver post

“İnsanı içine çeken bir roman. Gardner bütün sürprizleri son ana kadar saklamayı başarıyor.”
Rocky Mountain News

“Gardner okuyucuya sayfaları ardı ardına nasıl çevirteceğini çok iyi biliyor.”
Portsmouth Herald

“Dehşet verici, tüyleriniz diken diken olacak.”
Jill M. Smith, Romantic Times

“Lisa Gardner bunu yine daha yaptı. ‘Bunu’ derken, geceleri kâbuslar görmenize sebep olacak bir roman daha yazdı demek istiyorum.”
Laura L. Hutchison, Federicksburg Free Lance-Star

“Kusur Tuzak kitabının üzerinde bir uyarı olmalı: ‘Yalnızca iyi aydınlatılmış bir odada okunmalıdır.’ Ondan sonra sırtınıza yaslanıp rahatlayabilir ve kendinizi feci bir dehşetin içine bırakabilirsiniz.”
Jeff Nix, Tulsa World

Kusursuz Tuzak bir kere elinize aldığınızda bir daha bırakamayacağınız bir roman. İnsanı hem huzursuz ediyor hem de bir o kadar da trajik bir hüzün sergiliyor. Sonunda gözyaşlarımı tutamadım. Birinci sınıf bir gerilim arıyorsanız Kusursuz Tuzak’ı kaçırmayın. Lisa Gardner’ın kalemin başka bir fenomen roman daha.
Terrie Figueroa, Romance Reviews Today

Lisa Gardner dışarıdaki dünyada yaşanan en karanlık, en karmaşık hikâyelerden birini kaleme alıyor.

FBI ajanı Kimberly Quincy kayıp hayat kadınlarını araştırmaya başlar. Olayın gizemli derinliklerine indikçe, müthiş bir zekâya sahip olan psikopat bir katille adeta akıl çarpıştırmak zorunda kalır. Bu seri katilin izini mi sürüyor, yoksa katilin kusursuz tuzağına doğru mu sürükleniyor, emin değildir. Ancak kadınların kâbuslarını gerçeğe çeviren bir psikopata çok yaklaştığını, hatta fazlasıyla yaklaştığını öğrenmek üzeredir.

Bu sürükleyici cinayet romanı yıldırım hızıyla ilerliyor, art arda dönüm noktaları yaşanıyor ve kendinizi lunaparkta bir hız treninde gibi hissediyorsunuz.

“Ürkütücü! Kalpleri durduran, muhteşem bir gerilim.”
Harlan Coben

New York Times’ın en çok satan romanları arasında yer alan Saklambaç ve Tek Başına’nın yazarı Lisa Gardner bizleri bu kez, bugüne değin sunduğu en karşı konulmaz ve en dehşet veric... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
tugcerv okumuş.
Tek Başına (Detective D. D. Warren, #1)

Silahlı bir adamın, karısını ve oğlunu rehin aldığı ihbar edilir. Komşular silah sesleri duyar. Evden gürültüler gelmektedir. Boston emniyet teşkilatı ayaktadır. Olay yerine ilk gelen keskin nişancı Bobby Dodgeun tek başına namlunun arkasından seyrettiği, sıradan bir karı-koca kavgası mı, yoksa ustaca tezgâhlanmış bir oyun mudur? Öfkeli kocanın parmağı tetikte kenetlenmişken memur Dodgeun karar vermek için zamanı daralmaktadır.Güzel, alımlı ve tehlikeli Catherine Rose Gagnon için bu ilk kâbus değildir. Yirmi beş yıl önce, henüz küçük bir kızken acımasız bir sapık tarafından kaçırılmış ve toprağın altında kâbus dolu bir ay geçirmiştir. Şimdiyse kocası gözlerinin önünde öldürülmüştür. Üstelik bütün gücünü ve bağlantılarını kullanmaya hazır olan kayınpederi Yargıç Gagnon, oğlunun ölümünden dolayı Catherinei suçlamaktadır. Etrafındaki çember gittikçe daralan Catherine akıntıya karşı tutunacak bir dal aramaktadır.Bay Bosu, işlediği korkunç suçlar yüzünden yattığı yüksek güvenlikli hapishanede geçirdiği yalnızlık dolu yıllardan sonra hayatta kalmayı başarmıştır. O artık özgür bir insandır. Kimsenin adını, sanını bilmediği, bütün dünyanın unuttuğu bir adam. Onun unutmadığı tek şey ise intikamdır.Yıllar süren zorlu eğitim, gecesi gündüzü belli olmayan bir hayat, aileye ve aşka yer kalmayan bir dünya. Ve bütün bunlar tek bir atış içindir. Namlu henüz soğukken yapılacak tek bir atış. Bir kurbanın başına silah dayalıyken keskin nişancının yaralama ya da sakat bırakma lüksü yoktur.Bir can kurtarmak için bir can alırsınız... Ve bedelini bir ömür boyu ödersiniz...

Silahlı bir adamın, karısını ve oğlunu rehin aldığı ihbar edilir. Komşular silah sesleri duyar. Evden gürültüler gelmektedir. Boston emniyet teşkilatı ayaktadır. Olay yerine ilk gelen keskin nişancı Bobby Dodgeun tek başına namlunun arkasından seyret... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
tugcerv okumuş.
Asla Vazgeçme

Tamamen bağımlılık yapıcı. Eğer bir sonraki sabaha işleriniz varsa kesinlikle okumaya başlamayın çünkü Asla Vazgeçemeyeceksiniz. -San Fransisco ChronicleHızlı ve eğlenceli bir lunapark trenine binmiş gibi, hiç bitmesin isteyeceğiniz ve sıkı sıkıya sarılacağınız bir kitap. Ardından kalan zamanı da çocuklarınıza sarılmak için ayırmalısınız.Library JournalBağımlılık Yapıcı...Bir gencin özel hayatı mı? Yoksa ailesinin bu özel hayatı bilmesi mi daha önemlidir?Ergenlik çağındaki bir gencin isyankâr tavırlarını, tamamıyla kontrolden çıkmış davranışlardan nasıl ayırt edebilirsiniz?İntihara eğilimli bir çocuğunuz varsa ne yapmalısınız?Acaba sıradaki siz misiniz? Yaşayacağınız gerilimler yerini rahatlığa bırakacak bile olsa, acı çekeceksiniz

Tamamen bağımlılık yapıcı. Eğer bir sonraki sabaha işleriniz varsa kesinlikle okumaya başlamayın çünkü Asla Vazgeçemeyeceksiniz. -San Fransisco ChronicleHızlı ve eğlenceli bir lunapark trenine binmiş gibi, hiç bitmesin isteyeceğiniz ve sıkı sıkıya sa... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
tugcerv okumuş.
Oyun

Türkçede ilk kez yayınlanan Ted Dekker, unutulmaz karakterlerin, iyi ile kötü arasındaki amansız mücadelelerini, adrenalin yüklü dili ve sürpriz sonlarıyla anlatarak, okuyucusunu şaşırtan bir yazar olarak bilinmektedir.

Gizemin ustası olarak tanımlanan Dekker, bu kitabında korkunç bir fırtınanın içinde başlayan olayların birbiri ardına gelişmesiyle bir hesaplaşmanın doruk noktasına ulaşıyor.

Red isimli katil intikam peşinde, yarım kalan bir hesaplaşmanın kapanması için kasabadadır. Olaylara karışan FBI'ın açıklamadığı bir gizem, kasabada kalmak zorunda kalan eski bir tarikat üyesi genç bir kadın, geçmişlerinde yaşadıkları olayları saklamaya çalışan iki kardeşle olaylar içinden çıkılmaz hal almaktadır.

Şimdi fırtınanın gizlediği bu topraklarda bu hortumlardan daha uğursuz bir gerçek vardır: Adı Red olan intikam peşindeki bir katil, yarım kalmış hesabını kapatmak için kasabaya gelmiştir.
Ama FBI'ın açıklamaya pek hevesli olmadığı bir gizem hem Red'in hem de Summerville'in teninin arkasında saklıdır. Küçük bir kasabayı yok etmekten çok daha fazlasına sebep olabilecek bir gizem.

Eski bir tarikat üyesi olan Wendy Davidson, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolda, dört yabancıyla birlikte olayların tam ortasına düşmüştür. Aralarından biri sıradaki kurban olabilir.

"Oyun, sürükleyici anlatımın tahrik edici bir kurguyla birleştiği, aklın sınırlarını zorlayıcı bir başyapıt."

Türkçede ilk kez yayınlanan Ted Dekker, unutulmaz karakterlerin, iyi ile kötü arasındaki amansız mücadelelerini, adrenalin yüklü dili ve sürpriz sonlarıyla anlatarak, okuyucusunu şaşırtan bir yazar olarak bilinmektedir.

Gizemin ustası olarak tanı... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
tugcerv okumuş.
Aşkın Şehidi

AŞKIN ŞEHİDİ romanı Hz.Hüseyinin son 99 gününü konu ediniyor. Onunla yürüyecek, onunla konuşacak ve onunla titreyeceksiniz.
Sözlü Edebiyatımızın türküler, ağıtlar ve destanlarla her dem diri tuttuğu ama yazılı edebiyatımızın bir türlü eğilemediği bir dönem ilk kez roman unsurları ve çarpıcı bir anlatımla okuyucuların karşısında Geçmişin gelecekle harmanlandığı, karanlığın aydınlıkla savaştığı bu 99 gün insanlık tarihinin derin bir özeti aslında.
Orada vefa ve adanmışlık, verilen sözlerden cayıp dostu terk edişle bir arada. Umutlar korkularla savaşıyor. İlkeler çıkarlara meydan okuyor. Bir yanda zalimler zulümlerine bahaneler ararken ötede karşı duruşun ve mücadelenin ahlâkı var. Üstelik bu romanda anlatılanlar sadece 1330 yıl öncesinin hikâyesi değil. Duyabilenler için seslenmekte Kerbelâ: Bende okuduğun bizzat sensin, unutma! Lanet okumak istersen ölüp gitmiş Yezidi bırak, kendi nefsine bak! Ve sendeki aklı düşün! Sadece kendi çıkarlarını gözetip pervasızlıklarına türlü gerekçeler buluyorsan dün Hüseyini terk edenleri kınama! Yaşasaydın sen de onlardan biri olacaktın. Aşka şahitsen ve aşkın içindeysen sen de her dem diri kalanlardansın. Hatırla! Kişi sevdikleriyle beraberdir
İlk kitabı Bozkırın Sırrı Türk Peygamber ile aylarca çok satanlar listesinde yer edinen Ahmet Turguttan yine çarpıcı ve çok tartışılacak bir roman "Nefis ister, akıl gerekçeler bulur, vicdan aklar. Oysa sen kendini kandırsan bile unutma ki; Allah hesap sorar. Ellerinle kendini ateşe atma!..' Aşkın Şehidi KERBELÂ, Hüseyin ve yoldaşlarının katligâhı... Orada kan ve gözyaşı var. Oradaki susuzlukla senin de ciğerlerin kavrulur. Ve başlarsın âh-u figan etmeye. İçin yandıkça görürsün: Kerbelâ hak aramanın ve özgürlüğün destanıdır. Teslimiyetin, adanmışlığın ve sadakatin zirvesidir. Her biri ayrı bir şiar olan yetmiş iki şehidin yurdudur Kerbelâ... Onlara kapılanırsan nakşolur kalbine: Aslında her yer Kerbeladır, her gün Âşûra... Ve dile gelir Kerbelâ: "Benim için ağlama. Kendine bak!" der... "Adına lanetler okuduğun Yezid bizatihi nefsindir. Hesapsızca ister, bu uğurda canlar yakar. Hüseyin'i terk edenleri kınamadan evvel bir kez daha düşün! Sende bir akıl var. Sadece kendi çıkarlarını hesap eder ve heveslerini haklı göstermek için türlü bahaneler uydurur!' Kerbelâ ikazla yetinmez. Kurtuluşun yolunu da gösterir: "Hüseyin'i Allah katından sana üflenen ruh belle!.. Arına paklana yücelir-sen sen de Rabbinden bir delil oldun demektir. Aşka Şahit isen bu Şehadet kutlu olsun. Sen Aşk ile her dem diri kalanlardansın. Ve Aşkın Şehidisin!.!'

AŞKIN ŞEHİDİ romanı Hz.Hüseyinin son 99 gününü konu ediniyor. Onunla yürüyecek, onunla konuşacak ve onunla titreyeceksiniz.
Sözlü Edebiyatımızın türküler, ağıtlar ve destanlarla her dem diri tuttuğu ama yazılı edebiyatımızın bir türlü eğilemediği bi... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

tugcerv şu an ne okuyor?

Gençler İçin Alparslan 1071

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.